Kategoriler
Proje Haberleri

Hisar Suite Kağıthane son dairelerin satışları devam ediyor

Hisar Suite Kağıthane projesi modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Kağıthane İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Hisar İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 72 adet bağımsız bölüm bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 72 adet bağımsız bölüm bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 55 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 77 metrekare ile 85 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için 2 katlı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca ortak alanda spor alanı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra misafir dairesi, asansör, hidrofor, jeneratör, su deposu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak pay ölçerli merkezi sistem mevcuttur. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin uygulamaları yapılmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır.

Hisar Suite Kağıthane konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Kağıthane İlçesi Şirintepe Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın konumdadır. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Metro, metrobüs ve minibüs durakları yakın mesafede yer almaktadır. Kağıthane Devlet Hastanesine 700 metre, Axis Avm’ye 600 metre ve Vadi İstanbul’a 1500 metre uzaklıktadır. Ayrıca Kanyon, MetroCity, ÖzDilek AVM’lerine yürüme mesafesindedir.

Hisar Suite Kağıthane fiyatları ne kadardır?

Hisar Suite Kağıthane projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 55 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 650.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 77 ile 85 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 850.000 TL ile 950.000 TL arasında değişmektedir. Projede araç takas seçeneği ile satış yapılabilmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (549) 527 20 20 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…