Kategoriler
Proje Haberleri

Hittower Apex satışları başladı

Hittower Apex Yenimahalle projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Ankara’nın Yenimahalle İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu konutlar Hit Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 156 daire ve 12 adet cadde mağazası bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1 ve 2,5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 156 daire ve 12 adet cadde mağazası bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1 ve 2,5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 52 metrekaredir. 2,5 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 100 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca sosyal alanda kapalı fitness salonu ile huzurlu ve dingin bir hayat sunmaktadır. Proje, kalitesi ve yenilikleriyle öncü markaların malzemeleriyle inşa edilmektedir. Bu konutlar alışılmış daire kalıplarının dışına çıkılarak, özenle tasarlanmıştır.

Isıtma sistemi olarak pay ölçerli merkezi sistem mevcuttur. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır.

Hittower Apex nerede yer alıyor?

Proje, Ankara’nın Yenimahalle İlçesi Yeni Batı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehrin merkezinde doğa ile iç içe bir yaşam sunmaktadır. İstanbul Yolu Metro Durağı, Nata Delta AVM ve Hittower Apex Cadde Mağazaları arasındaki bağlantı hayatınızı kolaylaştırmaktadır. Atatürk Olimpiyat Parkı projeye yakın konumdadır. Ayrıca metro, toplu taşıma ve otoyol güzergahlarına yakınlığı ile ulaşım sorununu ortadan kaldırmaktadır. Konut projesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı , Yeni Batı Mahallesi, No: 642 Yenimahalle / Ankara adresinde yer almaktadır.

Hittower Apex fiyatları ne kadardır?

Hittower Apex Ankara projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 52 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 625.000 TL ile 700.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca brüt 100 metrekare büyüklüğe sahip 2,5 artı 1 dairelerin fiyatı 925.000 TL ile 1.032.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (312) 280 00 56, 0 (850) 532 04 48 veya 0 (533) 945 18 18 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…