Kategoriler
Proje Haberleri

Hittown projesi hemen teslim

Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde, Hit Yapı inşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Hittown konut projesi, toplam 26 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

17 katlı 4 konut bloğundan meydana gelen projede, toplam olarak 586 adet daire bulunuyor. Projede ayrıca ticari üniteler de var. Projede toplam 62 adet cadde mağazası mevcut. Projede 1+1, 1,5+1, 2+1, 2,5+1, 3,5+1 ve 4,5+1 tipte konutlar yer alıyor. Projedeki en düşük konut büyüklüğü 64 metrekare, en büyük konut büyüklüğü ise 157 metrekare olarak belirlendi.

Konut projesi sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor.

Hittown projesi fiyat bilgisi

Projedeki en düşük konut fiyatı 200 bin TL, en yüksek konut fiyatı ise 505 bin TL olarak belirlendi. Konut projesinde banka kredisi kullanarak daire sahibi olabilme imkanı mevcut.

Hittown projesi sosyal donatı özellikleri

Projede çeşitli sosyal donatı özellikleri yer alıyor. Projede doğal taşlarla süslenmiş peyzaj alanları, yürüyüş yolu, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, mini futbol sahası, fitness salonu, açık otopark ve kapalı otopark gibi birçok sosyal donatı olanağı mevcut durumda.

Asansörlü konut projesinde, ısınma sistemi olarak merkezi sistem tercih ediliyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, oldukça merkezi bir konumda inşa ediliyor. Proje, İstanbul yoluna ve metro istasyonuna sadece yürüme uzaklığında hayata geçiriliyor. Atatürk Olimpiyat Oyunları parkının hemen yanındaki projeye yakın konumda birçok alışveriş merkezi de mevcut.

Hittown projesi, Yenibatı Mahallesi Necip Fazıl Caddesi No: 3 Yenimahalle/Ankara adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 0312 380 00 56 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün.