Kategoriler
Proje Haberleri

Home Art Hill Side Luxury satışları başladı

Home Art Hill Side Luxury projesi Aydın Kuşadası’nda yer almaktadır. Bahçeli ev fikri ile tasarlanan villalardan oluşan proje Home Art firması tarafından hayata geçirilmektedir. Satışları devam eden villaların özellikleri, büyüklükleri, satış fiyatları ve proje hakkında merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Home Art Hill Side Luxury toplam 12.153 metrekare kullanım alanına sahiptir. Bu alan üzerinde 20 adet villadan oluşmaktadır. Villaların tamamı akıllı ev sistemleri ile donatılmıştır. Konutların tamamı 5 oda 1 salon olarak hazırlanmaktadır. Odaların her birinin içinde özel olarak banyo bulunmaktadır. Yatak odalarında banyoya ek olarak giyinme odası da bulunmaktadır. Her konutta balkon vardır. Balkonlar geniş tasarımlı olduğundan hem yaz hem kış aylarında kullanıma uygundur.  Her konutta hem vestiyer hem gömme dolap hazır olarak bulunmaktadır. Villalarda çamaşır kurutma ve ütüleme için çamaşır odası mevcuttur. Ayrıca erzak depolamak için kiler de bulunmaktadır. Konutların içleri birinci sınıf malzemeler ile tasarlanmaktadır. Dış kapılar ise daha güvenli olan çelik kapıdır. Amerikan mutfak bulunmaktadır. Mutfakta set üstü ocak, davlumbaz, fırın hazır olarak bulunmaktadır.

Home Art Hill Side Luxury villalarında bahçe ve teras bulunmaktadır. Bu teras ve bahçelerde de hem yaz hem kış aylarında vakit geçirmek mümkündür. Site güvenliği için 7/24 kameralı güvenlik sistemleri vardır. Bu sistemlere ek olarak özel güvenlik hizmetleri de mevcuttur. Araçların parkı için kapalı otopark alanı bulunmaktadır. Her villanın kendine özel yüzme havuzu vardır. Bu yüzme havuzlarında hem yetişkinler hem çocuklar keyifli vakit geçirmektedir.

Hill Side Luxury villaları satışları

Projede yer alan villalar tek tiptir. Bütün villalar 5 oda 1 salondan oluşmaktadır. Villalar brüt olarak 350 net olarak 245 metrekare büyüklüğe sahiptir. Villaların fiyatları şu anda 13 milyondan başlamaktadır. Fiyatlar zaman içinde değişmektedir. Değişen villa fiyatları, ödeme koşulları ve proje hakkında merak ettiklerinizi firma ile iletişime geçerek sorabilirsiniz. Bunun için 0 (256) 614 99 43 sabit numarası bulunmaktadır. Ayrıca proje ile ilgili 0 (544) 204 88 08 cep numarasını da arayabilirsiniz. 

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…