Kategoriler
Proje Haberleri

Home Diamond projesi ödeme planı

İstanbul’un Anadolu yakasındaki Kartal ilçesinde, Kavi Yapı inşaat şirketi tarafından inşa edilen Home Diamond konut projesi, toplam 2 bin 900 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Konut projesinde 66 adet daire mevcut durumda. Projede 1+1 tipte, 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 73 metrekare ila 174 metrekare arasında bulunuyor.

Konut projesinin Nisan 2020 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Home Diamond konut projesi ödeme seçenekleri

Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 454 bin TL ila 614 bin TL arasında fiyatlarla alıcıya sunuluyor. Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 683 bin TL ila 808 bin TL arasında fiyatlarla satışa çıkarılıyor. Konut projesindeki 3+1 tipteki daireler ise 1 milyon 112 bin TL ila 1 milyon 297 bin TL arasında fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Projede peşin alımlarda yüzde 25 indirimle ödeme yapılabiliyor. Yüzde 50 ve üzeri peşinatlarda konut fiyatı üzerinden yüzde 5 indirimden faydalanılabiliyor ve kalan kısım için 60 ay vade farksız taksitlendirme imkanı mevcut. Yüzde 1 peşinat ile 6 aydan 6 aya yüzde 10, yüzde 12.5, yüzde 12.5, yüzde 14 olmak üzere 4 ara ödeme alınıp kalan konut fiyatını teslimde ödeyebilme seçeneği de var.

Home Diamond konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Fin hamamı ve kapalı otopark gibi birçok sosyal donatı özelliği mevcut.

Asansörlü olan konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumda bulunuyor. Proje, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak hayata geçiriliyor.

Konut projesinin tam konumu neresi?

Proje, E5 karayolunun üstünde hayata geçiriliyor. Oldukça merkezi bir konumda yer alan konut projesi, Kartal Köprüsü ile Pendik Köprüsü’ne çok yakın yapılıyor. Proje, Kadıköy-Kartal metrosuna da kolay ulaşılabilen bir konumda.

Home Diamond konut projesi Cumhuriyet Mah. Şiroğlu Sok. No: 4 34876 Kartal/İstanbul adresinde hayata geçiriliyor.

Konut projesi ile ilgili tüm bilgilere 0216 504 7072 numaralı telefondan ulaşabilmek mümkün.