Kategoriler
Proje Haberleri

Home Elegance satışları devam ediyor

Home Elegance projesi ferah manzarası ve hayatınıza renk katacak detayları ile sizler için satışa sunulmuştur. Projenin konumu Mersin’in Tarsus İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Ateş Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Ateş Yapı İnşaat güvencesi ile yükselen projede 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut seçeneklerine sahip daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 105 ile 110 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 135 ile 150 metrekare arasında değişmektedir. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ortak kullanım alanı içerisinde Türk hamamı yer almaktadır. 10 kişilik tam otomatik asansör ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır.

Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde frenli, kapaklı mutfak dolabı, kuvars tezgah ve üçlü ankastre set bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra suya dayanıklı laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Daire içi fotoselli yerden aydınlatma ve özel Gizli ışıklı asma tavan sistemi mevcuttur.

Home Elegance konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Mersin’in Tarsus İlçesi Ergenekon Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bölgenin göz alıcı lokasyonunda iç açıcı bir manzaraya sahiptir.

Home Elegance projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 105 ile 110 metrekare arasında olan 2 artı 1 daireler 850.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 135 ile 150 metrekare arasında olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.200.000 TL ile 1.500.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (507) 518 53 45 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…