Kategoriler
Dekorasyon

Host Istanbul, 15. kez kapılarını açıyor

Host Istanbul, Türkiye ev ve mutfak eşyaları sektörünün ilk buluşma adresidir. 2021 ihracatı, 2020’ye göre yüzde 33,5 artışla 6 milyar dolar olarak gerçekleşen; 2022’de ise 7,5 milyar dolar ihracat hedefi koyan Host Istanbul, 10 Mart’ta başlıyor. Üstelik Tarsus Turkey tarafından ZÜCDER işbirliğinde, T.C. Ticaret Bakanlığı, İMMİB ve KOSGEB’in destekleriyle organize edilöektedir. Host Istanbul 2022, Tüyap Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi’nin 11-12 ve 14. salonlarında gerçekleşecektir. Fuarda tamamı yerli 302 katılımcı firma bulunacaktır. Üstelik fuarda yerli üretim sofra ve mutfak eşyaları, pişirme ekipmanları sergilenecek. Bunlarla birlikte plastik ev eşyaları ve bahçe aksesuarları, ev gereçleri, dekoratif ev ve mutfak eşyaları ile elektrikli ev aletlerine dair en son yenilikler sergilenecek. Söz konusu fuarda yurt içi ve yurt dışından 12.000 ziyaretçi ağırlanmaktadır. Ayrıca 4gün boyunca milyonlarca TL’lik ticarete de ev sahipliği yapacaktır.

Yurt dışından en az 1.200 satın almacı yüz yüze ticaret için İstanbul’a geliyor!

HOST Istanbul, 2022 yılında bölgenin ilk küresel ev ve mutfak eşyaları fuarı konumundadır. 10-13 Mart 2022 tarihlerinde yine sektörünün en önemli buluşma adreslerinden birisi olacak. Fuar #ticaretinmerkezi mottosuyla 15. defa kapılarını açacak. Üstelik toplam 30.000 metrekare alanda gerçekleştirilecektir. Fuara, Ticaret Bakanlığı’nın Alım Heyeti desteği ve Tarsus Turkey’in uygulamaya koyduğu Overseas Buyer programı sayesinde yurt dışı ziyaretçi sayısında rekor beklenmektedir. Ayrıca yurt dışından en az 1.200 ziyaretçi gelecektir.

İhracatın yıldızı elektrikli ev ve mutfak eşyaları için ek salon!

Sektör, geçtiğimiz sene 4,8 milyar dolar dış ticaret fazlası vermiştir. Böylece en çok elektrikli ev aletleri ile metal sofra ve mutfak eşyaları ihraç etmiştir. HOST Istanbul, ağırlıklı olarak yurt dışı satın almacıların ziyaret gerçekleştirmektedir. Elektrikli ev ve mutfak eşyaları üreten firmaları bu yıla özel olarak ek bir salonda buluşturarak, sektör ihracatına doğrudan katkı sağlayacaktır. Bu kategoride satın almayı planlayan yurt içi ve yurt dışından gelecek profesyoneller, bütün ürünleri bir arada bulabilecektir.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…