Kategoriler
Proje Haberleri

House B Göktürk lüks daireleri satışta

House B İstanbul Avrupa yakasında yer alan projelerden birisidir. Farklı büyüklüklerde rezidansların yer aldığı projede Başaran Yatırım Holding tarafından hayata geçirilmektedir. Satışları devam eden rezidansların özellikleri, büyüklükleri, fiyatları ve proje hakkında merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

House B projesinde toplam 242 adet rezidans vardır. Rezidanslar 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar farklı genişliklere sahiptir. 1 0da 1 salon dairelerde mutfak ile salon birleşiktir. Tek banyo olan dairelerin geniş terası bulunmaktadır. Bu teraslarda hem yaz hem kış aylarında oturup manzara izlemek mümkündür. 2 oda 1 salon dairelerde ortak kullanım banyosuna ek olarak yatak odası içinde ebeveyn banyosu da vardır. 3 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daireler dublekstir. Ayrı ya da birleşik salon özelliği olan bu dairelerde de hem ortak kullanım banyosu hem ebeveyn banyosu vardır. Dairelere iniş çıkış için asansör bulunmaktadır. Kışın ısıtma için merkezi ısıtma sistemi bulunmaktadır. Yazın serinlemek içinse klima kullanılmaktadır.

House B sitesini güvenliği için 24 saat özel güvenlik sistemleri vardır. Bu sistemlere ek olarak kameralı sistemler de bulunmaktadır. Araç park etmek için hem açık hem kapalı otopark bulunmaktadır. Site içinde kişisel bakım için sauna ve hamam bulunmaktadır. Ayrıca spor yapmak için fitness salonu ve açık yüzme havuzu da bulunmaktadır.

House B dairelerinin fiyatları

Projede yer alan rezidansların fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. Projedeki 2 oda 1 salon daireler 9 milyon 950 bin ile 16 milyon 650 bin arasında değişmektedir. 3 oda 1 salon 176 metrekare kullanım alanına sahip Bu daireler şu anda 19 milyon 950 binden satılmaktadır. Daireler şu anda inşaat aşamasındadır. Rezidansların teslim tarihi olarak 31 Aralık 2024 tarihi verilmektedir.

House B dairelerinin satış fiyatları zaman içinde değişmektedir. Dairelerin güncel fiyatları hakkında bilgi almak için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0(212) 322 31 10 numarası bulunmaktadır.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız