Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

HP 7 Giz Kule Smart Residence satışta

HP 7 Giz Kule Smart Residence projesi İstanbul, Beylikdüzü’nde yer alan bir projedir. Projenin yapımcı firması olan Hayat Park Gayrimenkul’un HP projeleri serinden birisidir. Bölgede çok sayıda başarılı projesi bulunan firma, bu projesinde de dairelerin modernliğine ve kullanışlılığına önem vermektedir. Satışları devam eden residencelerin özellikleri, büyüklükleri ve fiyatları hakkında detayları haberin devamında bulabilirsiniz.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

HP 7 Giz Kule Smart Residence toplam 30 bin 42 metrekare alan üzerinde inşa edilmektedir. İnşaat alanı üzerinde toplam 246 adet daire yer almaktadır. Daireler 1 oda 1 salon olarak tasarlanmaktadır. Oda sayısının az olmasına karşılık ferah ve kullanışlı tasarımlara sahiptirler. Dairelerin büyük kısmında balkon vardır. Balkonu olan dairelerde dışarı açılan bu alan hem yaz hem kış aylarında kullanılmaktadır. Resindencelerin hem iç hem dış mimarisinde modernlik ön plandadır. Dairelere iniş çıkış için asansör sistemi vardır. Isıtma doğalgaz ile sağlanmaktadır. Yaz aylarında serinlemek için klima kullanılmaktadır.

HP 7 Giz Kule Smart Residence projesinde sosyal alanlar da bulunmaktadır. Yüzme sporu yapmak için açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Bu havuzda hem yetişkinler hem çocuklar yüzmektedir. Top ile spor yapmak isteyenler için basketbol sahası vardır. Çocukların eğlenceli vakit geçirmesi için oyuncakların bulunduğu çocuk parkı vardır. Dinlenmek için ise yeşil alan üzerinde özel kamelyalar hazır bulunmaktadır. Sitenin güvenliği için 7/24 güvenlik hizmeti verilmektedir.

HP 7 Giz Kule Smart Residence dairelerinin fiyatları

Projede dairelerin tamamı 1 oda 1 salon olarak hazırlanmıştır. Ancak büyüklükleri değişiktir. Farklı büyüklüklere sahip olan dairelerin fiyatları da büyüklükleri ile doğru orantılı olarak değişiktir. 45 metrekare büyüklüğe sahip 1+1 daireler 3 milyon 325 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. 95 metrekare balkonu bulunmayan daireler 4 milyon 60 bin, balkonu bulunan daireler de 4 milyon 130 binden satılmaktadır. Projenin en geniş daireleri olan 100 metrekare 1 oda 1 salon daireler ise şu anda 4 milyon 375 binden satılmaktadır.

Projedeki dairelerin fiyatları zaman içinde değişiklik göstermektedir. Bunun için firmadan güncel fiyatları öğrenebilirsiniz. Proje hakkında ek olarak bilgi almak  ve güncel fiyatları öğrenmek için 0 (533) 054 83 12 numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…