Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

HP1 Hayatpark Still Residence satışta

HP1 Hayatpark Still Residence, İstanbul’un Bahçeşehir ilçesinde yer almaktadır. Hayatpark Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen projede çok sayıda lüks daireye yer verilmektedir. Kaliteli ve prestijli bir bölgede yer alan projenin özellikleri, daireler hakkında detaylar ve fiyatları haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

HP1 Hayatpark Still Residence, 28 katlı iki blok şeklinde yükselmektedir. Bloklarda 1+1 ve 2+1 şeklinde daireler bulunmaktadır. Dairelerin her biri ferah ve modern tasarıma sahiptir. Projenin tamamı 529 bağımsız bölümden oluşmaktadır. Daireler kullanışlı ve modern tasarımlı iç kapılara sahiptir. Dış kapı olarak ise güvenlikli çelik kapı bulunmaktadır. Katlara iniş çıkış için asansör sistemi mevcuttur. Konutlarda salon ve mutfak ayrı ayrıdır. 1 oda 1 salon dairelerde tek banyo, 2 oda 1 salon dairelerde çift banyo vardır. İki banyo olan dairelerde birisi ortak kullanım için diğeri ise yatak odasında ebeveyn kullanımı için vardır. Banyo içinde duş kabini hazır olarak bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak merkezi doğalgaz sistemi vardır.

HP1 Hayatpark Still Residence, hem toplu taşıma araçları ile hem de özel araç ile kolay ulaşım imkanı sağlamaktadır. Okul, market, alışveriş merkezi ve eğlence merkezlerine yakındır. Devlet ve özel hastanelerin hemen yakınında yer almaktadır. Ayrıca İstanbul Havaalanına da sadece 20 dakika mesafesi bulunmaktadır.

HP1 Hayatpark Still Residence daireleri fiyatları

Projede 1+1 ve 2+1 dairelerin satışları devam etmektedir. 1+1 daireler iki tip olarak bulunmaktadır. Bunlardan 65 metrekare olanları 2 milyon 800 binden başlamaktadır. Yine 1 oda 1 salon olan dairelerden 70 metrekare olanları 3 milyon 800 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Projenin daha geniş daireleri olan 2 oda 1 salon daireler ise tek tiptir. Bu dairelerin kullanım alanı 85 metrekaredir. Fiyatları ise şu anda 4 milyon 150 binden başlamaktadır.

Proje daireleri hemen teslim olarak satılmaktadır. Tamamen peşin yapılan ödemelerde büyük avantajlar mevcuttur. Ayrıca yarısı peşin ödemelerde de 84 ay sıfır faiz ile ödeme imkanı sağlanmaktadır. Proje hakkında daha detaylı bilgi almak içi firmayı arayabilirsiniz. Bunun için 0 (543) 483 06 23 numarası bulunmaktadır.

Diğer proje haberlerine de göz atmak için tıklayınız