Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

HP17 Habitat Konakları satışları devam ediyor

HP17 Habitat Konakları, İstanbul Sultangazi’de yer alan bir projedir. Hayatpark Gayrimenkul tarafından hayata geçirilmektedir. Firmanın aynı bölgede benzer kalite ve özellikte çok sayıda projesi bulunmaktadır. Hayalleri mutlu bir yuva haline dönüştüren projede daire satışları devam etmektedir. Projenin detayları ve dairelerin genel özellikleri haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayı ve dairelerin özellikleri

HP17 Habitat Konakları 7.631 metrekare alan üzerine inşa edilmektedir. Toplam 53 adet konut bulunmaktadır. Konutların hepsi 2 oda 1 salon şeklinde tasarlanmaktadır. Dairelerin her birinde balkon bulunmaktadır. Balkonlar geniş ve ferah tasarımlıdır. Daireler 2 oda, 1 salon, 1 mutfak, 1 banyo ve 1 balkondan oluşmaktadır. Modern mimarisi olan bu dairelerde birinci sınıf malzemeler kullanılmaktadır. Binada ve katlar arasında ısı ile ses yalıtımı bulunmaktadır. Bu sebeple daireler son derece sessizdir. Binalarda asansör sistemi yer almaktadır.

HP17 Habitat Konakları doğalgaz ısıtma sistemine sahiptir. Dairelerin güvenliği için 7/24 kapalı devre kamera sistemi bulunmaktadır. Site giriş çıkışlarında güvenlikli giriş çıkışlar yer almaktadır. Site içerisinde yeşil özel peyzaj alanları bulunmaktadır. Bu alanlar balkonlardan izlenmektedir.

HP17 Habitat Konakları konum özellikleri

Proje pek çok önemli yere yakın mesafededir. Mimar Sinan Kent Meydanına sadece 5 dakikalık mesafededir. Mall Of İstanbul AVM, İbn Haldun Üniversitesi, Başakşehir Millet Bahçesi ve Şamlar Tabiat Parkı’na 10 dakika mesafededir. Uzak mesafelere yolculuk için hem özel araç hem toplu taşıma araçları kullanılmaktadır. Özel araç ile yolculukta kullanılan TEM Otoyolu ve Kuzey Marmara Otoyolu 10 dakika mesafededir. Sağlık ihtiyaçları için Çamce Sakura Hastanesi’ne sadece 5 dakika mesafededir.

HP17 Habitat Konakları, daire satışları devam etmektedir. Daireler banka kredisi ile ödemeye müsaittir. Takas seçeneği mevcut değildir. Şu anda 3 milyon 500 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Dairelerin fiyatları büyüklüklerine ve konumlarına göre değişmektedir. Güncel fiyatlar için firmanın kendisi ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (543) 483 06 23 numarasını arayabilirsiniz. Numaradan ek olarak merak ettiğiniz bilgileri alabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız