Kategoriler
Proje Haberleri

HP2 Bahçeşehir Konutları satışta

HP2 Bahçeşehir Konutları projesi İstanbul Esenyurt’ta hayata geçirilmektedir. Proje Hayat Gayrimenkul imzası taşımaktadır. Modern ve kaliteli projeleri hayata geçiren firma, bu projesinde de kaliteden ödün vermeden daireleri hazırlamaktadır. Satışları başlayan dairelerin özellikleri ve proje hakkında merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve daire özellikleri

HP2 Bahçeşehir Konutları, 21.800 metrekare alan üzerine inşa edilmektedir. 4 blok şeklinde yükselen projede toplam 1068 adet konut bulunmaktadır. A blok 300, B blok 300, C blok 234 ve D blok 234 adet daireden oluşmaktadır. Daireler 1+1’den 3+1’e kadar geniş seçeneklere sahiptir. 1 oda 1 salon olarak tasarlanan daireler tek tiptir ve 82 metrekare kullanım alanına sahiptir. 2 oda 1 salon olan daireler toplam 6 tip olarak tasarlanmaktadır. 90 metrekare ile 123 metrekare arasında kullanım alanlarına sahiptirler. Son olarak ise 3 oda 1 salon daireler yer almaktadır. Bu daireler tek tip olup 165 metrekare kullanım alanına sahiptirler.

HP2 Bahçeşehir Konutları şehrin ortasında doğal ve rahat bir yaşam sunmaktadır. Projenin çevresi yeşil alan ve bu alanlarda yer alan ağaçlar ile kaplıdır. Dairelerden bu güzel manzarayı izlemek mümkündür. Modern yapılı dairelerin inşaatında en kaliteli malzemeler kullanılmaktadır. Dairelerde doğalgaz ile ısınma sistemi mevcuttur. Ayrıca dairelere iniş çıkış için de asansör vardır.

HP2 Bahçeşehir konum özellikleri ve satışları

Proje İstanbul’un önemli yerlerine yakın konumdadır. Devlet ve özel hastanelerin hemen yanında bulunmaktadır. Şehirler arası ya da ülkeler arası yolculuk için İstanbul Havaalanına 20 dakika mesafededir. Market, alışveriş merkezi, okul, pazar, cafe gibi yerlere yürüme mesafesindedir. Proje konumundan hem özel araç ile hem toplu taşıma araçları ile istediğiniz uzaklığa kolay bir şekilde yolculuk edebilirsiniz.

Konutların fiyatları oda sayısı, konum ve büyüklüklerine göre değişmektedir. HP2 Bahçeşehir projesinde dairelerin satışları devam etmektedir. Dairelerin fiyatları şu anda 2 milyon 550 binden başlamaktadır.  Fiyatlar 3 milyon 673 bin TL’ye kadar yükselmektedir. Güncel fiyatları öğrenmek için firma ile iletişime geçebilirsiniz.

56 metrekare brüt alana sahip 1+1 tip dairelerin fiyatları 2 milyon 550 bin TL’den başlamaktadır.

65 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 2 milyon 600 bin TL’den başlamaktadır.

74 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 3 milyon 450 bin TL’den başlamaktadır.

78 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 3 milyon 673 bin TL’den başlamaktadır.

62 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 2 milyon 910 bin TL’den başlamaktadır.

Bunun için 0543 483 06 23 numarasını arayabilirsiniz. Bu numaradan ek olarak istediğiniz bilgileri alabilirsiniz. Daireler şu anda inşaat halindedir. Tahmini olarak teslim tarihi 2023 yılı Ocak ayı olarak belirtilmektedir.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız