Kategoriler
Proje Haberleri

HP4 Beylikdüzü Konakları satışta

HP4 Beylikdüzü projesi, İstanbul Beylikdüzü’nde yer almaktadır. Hayatpark Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen projede büyüklükleri değişik çok sayıda daire yer almaktadır. Dairelerin özellikleri, proje hakkında detaylar ve daha fazlası haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

HP4 Beylikdüzü Konakları toplam 141.672 metrekare alan üzerine inşa edilmektedir. Projenin tamamında 1.206 adet konut yer almaktadır. Bu daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 büyüklüğünde tasarlanmaktadır. Dairelerin her birinden balkon bulunmaktadır. Balkonlarda hem yaz hem kış aylarında oturmak mümkündür. Her dairede bir adet banyo vardır. Modern ve kullanışlı dairelerden oluşan bir projedir. İnşaat alanının yüzde 70’i yeşil alandır. Bu yeşil alan üzerinde dinlenme ve spor yapmak için özel alanlar vardır. Araç parkı için özel otoparkı vardır.

HP4 Beylikdüzü projesi konum olarak pek çok yere yakındır. Pazar yerinin hemen yakınındadır. Metrobüs ve Alışveriş Caddesi Meydan’a 5 dakika mesafededir. Torium AVM 5 dakika, Migros 10 dakika uzaklıktadır. Proje alanından uzak mesafelere ulaşım için hem özel araç hem de toplu taşıma araçları kullanılabilir. E-5’e 1 dakika, TEM otoyoluna 5 dakika mesafededir.

HP4 Beylikdüzü sosyal donatıları ve daire satışları

Proje sosyal alan olarak da zengindir. Spor yapmak için tenis, halı saha ve basketbol sahası bulunmaktadır. Yüzme için özel yüzme havuzu vardır. Kişisel bakım içinse sauna ve hamam projede bulunmaktadır. Ayrıca spor merkezlerine de çok yakın mesafededir.

HP4 Beylikdüzü Konutları projesinde dairelerin Ocak 2023 tarihinde teslim edilmesi planlanmaktadır. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunmaktadır. 1 oda 1 salon daireler 45 metrekarelik kullanım alanına sahiptir. Bu daireler şu anda 1 milyon 500 binden başlayan fiyatlara sahiptir. 2 oda 1 salon daireler 60 metrekareden 110 metrekareye kadar değişmektedir. Fiyatları ise 2 milyon 185 bin ile 2 milyon 530 bin arasında değişmektedir. Son olarak 110 metrekare 3 oda 1 salon daireler vardır. Bunların fiyatları ise 3 milyon 500 binden başlamaktadır.

Dairelerin fiyatları zaman içinde değişmektedir. Güncel fiyatlar, ödeme koşulları ve proje hakkında ek bilgiler için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (543) 483 06 23 numarası bulunmaktadır. Bu numaradan ek olarak istediğiniz bilgileri alabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız