Kategoriler
Proje Haberleri

Hürsoy Bad-ı Saba Villaları satışları başladı

Hürsoy Bad-ı Saba Villaları projesi sahiplerine beklentilerin ötesinde bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Tasarımıyla, malzeme kalitesi ve işçiliğiyle gerçek bir villa konforuna sahiptir. Projenin konumu Kocaeli’nin Kartepe İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Hürsoy İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 4.736,03 metrekarelik alan üzerinde 13 adet birbirinden bağımsız villa bulunmaktadır. Bu villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Hürsoy İnşaat güvencesi ile yükselen proje 4.736,03 metrekarelik alan üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde birbirinden bağımsız 13 adet villa yer almaktadır. Söz konusu villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 260 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 210 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı ve kamelyalar bulunmaktadır. Ayrıca her villaya ait bağımsız bahçe kullanım alanı bulunmaktadır.

Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin uygulaması yapılmaktadır. Kiler alanı ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Hürsoy Bad-ı Saba Villaları konumu hakkında

Proje, Kocaeli’nin Kartepe İlçesi Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehrin gürültüsünden uzak doğa ile iç içe bir yaşam alanı sunmaktadır. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park alanı, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Hürsoy Bad-ı Saba Villaları fiyatları ne kadardır?

Hürsoy Bad-ı Saba Villaları projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 260 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 villaların fiyatı 7.450.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (262) 349 22 09 veya 0 (530) 243 61 82 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…