Kategoriler
Proje Haberleri

Huryap Vitrin son daireleri satışta

Huryap İnşaat firması tarafından Adana İli, Seyhan İlçesi, Kurtuluş Mahallesi’nde Huryap Vitrin projesi hayata geçiriliyor. Projede yer alan daireler satışa sunuldu. Peki konut projesinde daire tipleri neler? Konut büyüklükleri ne kadar? Evlerin fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevapları haberimizin devamında yer alıyor.

Proje özellikleri neler?

Kurtuluş Mahallesi üzerindeki proje alanı üzerinde inşa edilen projede satışlar devam etmektedir. Tek konut bloğu ve 26 daireden meydana gelen projede pek çok sosyal donatı ve yeşil alan yer almaktadır. Projede bütün daireler ankastre beyaz eşya setleriyle beraber teslim edilmektedir.

Sosyal donatı bakımından zengin olan site içerisinde açık havuz, kapalı havuz, fitness merkezi, oyun parkı, açık-kapalı otopark gibi olanaklar sunulmaktadır. Proje 4+1 tip dairelerden meydana geliyor. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 250 metrekare olarak planlanmıştır.

Huryap Vitrin fiyatları ne kadar?

Konut projesinde tek tip daireler mevcuttur. Bu daireler 4+1 olarak tasarlanmıştır. Ayrıca konutların fiyatları, dairelerin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre değişiklik göstermektedir.

250 metrekare büyüklüğündeki 4+1 daireler 2 milyon TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca daire satışları tamamlanmakta üzere olup, daireler hemen teslim edilecektir.

Huryap Vitrin nerede yer alıyor?

Konut projesi, Seyhan’ın en gözde yerlerinden Kurtuluş’ta konumlandırılmıştır. Aynı zamanda proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya yakın mesafededir.

Proje ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0532 791 01 01 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız… dair