Kategoriler
Proje Haberleri

Hüyük Park Konakları satışları devam ediyor

Hüyük Park Konakları projesi, lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Konya Karatay’da bulunan proje Aspark İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Sitedeki konutlar 2 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Konut projesinde yer alan konutlar 2 artı 1 konut tipine tasarlanmıştır. 2 artı 1 konut tipine sahip bu konutların büyüklüğü ise brüt 115 metrekaredir. Projede yer alan 2+1 tip dairelerin net büyüklüğü ise 85 metrekare olmaktadır. Binalarda ısı yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca daireler kombi petekli ısıtmalıdır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Laminant zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Banyolarda duşakabin bulunmaktadır. Bunun yanı sıra ankastre fırın, vestiyer, çelik kapı ve fiber internet gibi birçok özellik yer almaktadır. Ayrıca engelliye uygun rampa mevcuttur.

Hüyük Park Konakları konumu ve fiyatları hakkında

Hüyük Park Konakları projesi, Konya’nın Karatay İlçesi Çatalhüyük Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ulaşım olarak; toplu taşıma araçlarından dolmuş ve otobüs kullanabilirsiniz.
Projede bulunan brüt 115 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatları 400 bin TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için  0 (332) 358 00 08 ya da 0 (532) 588 14 50 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…