Kategoriler
Proje Haberleri

Huzur Kent Yaşam Evleri satışları devam ediyor

Huzur kent Yaşam Evleri konut projesi ayrıcalıklı konumu ve anahtar teslim kaliteli daireleri ile sahiplerini bekliyor. Ankara’nın Yenimahalle İlçesinde yükselen proje Huzur Kent Yapı Grubu firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar iki konut tipine sahiptir.  Konut projesi 4 konut bloğundan meydana gelmekte ve proje kapsamında ticari birimlerde yer almaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Yenimahalle İlçesi Turgut Özal Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Proje 4 konut bloğundan meydana gelmekte olup lüks dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda Huzur kent Yaşam Evleri kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Daireler çamaşır makinesi, giyinme odası, ebeveyn banyosu, ankastre set gibi donanımlara sahiptir. Site içerisi ise kamera sistemi, kapalı garaj, güvenlik, kapıcı, otopark, spor alanları gibi olanaklara da sahiptir.

Yenimahalle konut projesinde iki tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Konutlar 3+1 ve 4+1 tip daire olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda dairelerin büyüklükleri brüt 160 metrekare ile 200 metrekare arasında değişmektedir. Daireler anahtar teslim aşamasında olmakla birlikte daire satışları devam etmektedir.

Huzur kent Yaşam Evleri konumu ve fiyatları hakkında

Konut projesi, Batıkent, Turgut Özal Mahallesinde yer almaktadır. Merkezi bölgede yer alan proje ayrıca sağlık ocağı, Pazar yeri, ulaşım akslarına da oldukça yakın mesafededir.

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine ve bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden;

Brüt 160 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler 1 milyon 600 bin TL,

200 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 950 bin liradan başlayarak 2 milyon 150 bin liraya kadar çıkmaktadır.

Ayrıca daire satışları sırasında danışanlar gelirler doğrultusunda ödeme planları oluşturulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0552 001 69 99 numaralı telefonunu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…