Kategoriler
Proje Haberleri

Huzur Park Konakları satışları devam ediyor

Huzur Park Konakları projesi geniş özellikleri ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Konya Meram’da bulunan proje Aspark İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisindeki dairelerin tamamı 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz. 

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisindeki dairelerin tamamı 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 150 metrekaredir. Net büyüklüğü ise 115 metrekare olmaktadır. Dairelerde ısı yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca yerden ısıtma sistemi mevcuttur. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Laminant zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Banyolarda duşakabin yer almaktadır. ADSL, fiber internet ve görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Bunun yanı sıra ankastre fırın, duvar kağıdı, vestiyer ve çelik kapı gibi birçok özellik bulunmaktadır. Ayrıca engelliye uygun giriş/rampa bulunmaktadır. 

Huzur Park Konakları konumu ve fiyatları hakkında

Huzur Park Konakları projesi Konya’nın Meram İlçesi Uluğbey Mahallesi’nde bulunmaktadır. Muhitte temel ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz marketler bulunmaktadır. Ulaşım olarak ise anayola yakın konumdadır. Ayrıca toplu taşıma araçlarından otobüs kullanabilirsiniz. 

Söz konusu projedeki fiyatlar bulunduğu kata göre değişmektedir. Projede bulunan brüt 150 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 875 bin TL ile 1 milyon TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (332) 358 00 08 ya da 0 (532) 588 14 50 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…