Kategoriler
Proje Haberleri

Huzurkent Yaşam Evleri teslimleri başlıyor

Ankara Konut projesi Huzur Kent Yapı Grubu tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Turgut Özal Mahallesi’nde yer almaktadır. Huzurkent Yaşam Evleri projesinde kalan son dairelerin satışları devam etmektedir.

Yenimahalle konut projesi 22 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Ankara konut projesi toplam 4 konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut projesindeki 4 konut bloğunda toplam 170 adet daire mevcuttur. Bu dairelerin dışında ayrıca proje içerisinde 4 adet ticari ünite de yer almaktadır.

4 konut bloğundan meydana gelen projede 3+1 ve 4+1 olmak üzere iki tip daireler yer almaktadır. Dairelerin büyüklükleri ise 130 metrekare ile 200 metrekare arasında değişmektedir. 3+1 tip daireler brüt 135, 150 ve 160 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Konut projesinde yer alan 4+1 tip daireler ise 200 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Huzurkent Yaşam Evleri fiyatları ne kadar?

Ankara konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca konut fiyatları, konutların bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları ise 1 milyon 600 bin TL’den başlamaktadır. Fiyatların detaylarına bakıldığında ise;

Satışları devam eden 160 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 600 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 200 metrekare alana sahip 4+1 tip dairelerin fiyatları ise 1 milyon 950 bin TL’den başlamaktadır.  4+1 tip dairelerin fiyatları 2 milyon 150 bin TL’ye kadar yükselmektedir.

Huzurkent Yaşam Evleri ne zaman teslim edilecek?

Yenimahalle konut projesi 2021 yılı Aralık ayı sonunda tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır. Sosyal alanları ile dikkat çeken projede açık otopark, kapalı otopark, çocuk oyun alanı gibi alanlar bulunmaktadır. Bunların dışında ayrıca futbol sahası, basketbol sahası, yürüyüş yolları, dinlenme alanları da yer almaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesinin satış ofisi Turgut Özal Mahallesi, (Çakırlar) 2102. Cadde Yenimahalle / Ankara adresinde yer alıyor. Ayrıca proje ise Turgut Özal Bulvarı 2274. Cadde, 06370 Yenimahalle / Ankara adresinde yer alıyor.

Ayrıca proje ile ilgili daha detaylı bilgi için 0312 444 95 74 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız