Kategoriler
Proje Haberleri

Huzzak Vadi Residences lansman fiyatlarıyla satışta

Huzzak Vadi Residences projesi modern mimari yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Başakşehir İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Huzzak Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 normal daireler ile 4 artı 1 dubleks daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 3 artı 1 normal daireler ile 4 artı 1 dubleks daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 179 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü ise 85 metrekare olmaktadır. 4 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 233 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dubleks dairelerin net büyüklüğü 139 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca kapalı yüzme havuzu, fitness alanı, çocuk oyun parkı ve basketbol sahası bulunmaktadır. Bunun yanı sıra kamelyalar ve peyzaj alanları bulunmaktadır.

Projede yer alan konutlarda ısıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Konutlarda 2 adet banyo bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır.

Huzzak Vadi Residences konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Başakşehir İlçesi Ziya Gökalp Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projenin konumu Yeni İstanbul Havalimanı, Çam ve Sakura Şehir Hastanesi, Kuzey Marmara Otoyolu’na yakın mesafede yer almaktadır. Ayrıca Atatürk Olimpiyat Stadyumu, Metro Hatları, Mall of Istanbul ve Hilton gibi daha birçok önemli lokasyona yakınlığıyla da ayrıcalık sağlamaktadır.

Huzzak Vadi Residences fiyatları ne kadardır?

Huzzak Vadi Residences projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Brüt 179 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 3.750.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 233 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 4.400.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 15 49 veya 0 (553) 450 49 77 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…