Kategoriler
Proje Haberleri

Huzzak Yeşilvadi Tepe satışları başladı

Huzzak Yeşilvadi Tepe projesinin 3. Etabı satışa sunulmuştur. Modern mimari yapısı ve ferah doğal yaşam alanları ile dikkat çekmektedir. Projenin konumu İstanbul’un Şile İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Huzzak Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 26 adet villa bulunmaktadır. Villalar 4 artı 1 ve 4,5 artı 1 dubleks villalardan oluşmaktadır. Bununla birlikte site içerisinde 8 artı 2 ve 10 üzeri olmak üzeri villalar yer almaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 26 adet villa bulunmaktadır. Villalar 4 artı 1 ve 4,5 artı 1 dubleks villalardan oluşmaktadır. Bununla birlikte site içerisinde 8 artı 2 ve 10 üzeri olmak üzeri villalar yer almaktadır. 8 artı 2 villalar Huzzak Double Flex sistemi ile 1 dubleks 1 tripleks birleştirilerek oluşturulmuştur. 10 üzeri villa ise Huzzak Double Flex sistemi ile 2 dubleks 2 tripleks birleştirilerek oluşturulmuştur. Satışa sunulan 4 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 291 metrekaredir. 4,5 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 315 metrekare ile 395 metrekare arasında değişmektedir. 8 artı 2 villaların büyüklüğü brüt 723 metrekaredir. Ayrıca 10 üzeri villaların büyüklüğü ise brüt 1.310 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur.

Müstakil girişli olan villalar şömine, taş oda ve müstakil bahçe alanına sahiptir. Sosyal alanlar içerisinde; kapalı yüzme havuzu, fitness alanı, hamam, sauna, basketbol ve voleybol sahası, dış mekan spor aletleri, kamelyalar ve açık çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Ayrıca jakuzi, şömine, peyzaj alanları, tıbbi aromatik bahçe, doğal fauna, at binme alanları, köy kulübü, dere kenarı, yürüyüş ve bisiklet parkurları gibi birçok özelliğe sahiptir. Bunun yanı sıra bahçede taş oda, doğal gıdaya ulaşım ve sağlıklı bir yaşam olanağı sunulmaktadır. Engelliye uygun ulaşım rampası yer almaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. İçerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır.

Huzzak Yeşilvadi Tepe konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Şile İlçesi Yeşilvadi Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Boğaz köprüleri, iskele, dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Huzzak Yeşilvadi Tepe fiyatları ne kadardır?

Huzzak Yeşilvadi Tepe projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 291 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 villaların fiyatı 8.450.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 315 ile 395 metrekare arasında olan 4,5 artı 1 dairelerin fiyatı 8.835.000 TL ile 8.870.000 TL arasında değişmektedir. Brüt 723 metrekare büyüklüğe sahip 8 artı 2 villaların fiyatı 18.250.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 1.310 metrekare büyüklüğe sahip 10 üzeri villaların fiyatı 34.126.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 15 49 veya 0 (553) 450 49 77 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…