Kategoriler
Proje Haberleri

İbf Elit Park 5 satışları devam ediyor

İbf Elit Park 5 projesi Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, 19 Mayıs Mahallesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje İBF Doğan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesinde 3+1 tip daireler yer almaktadır. Projede daire tipleri neler, büyüklükleri ne kadar? Nerede yer almaktadır, fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Konut projesinde 165 metrekare büyüklüğündeki 3+1 tip daire seçenekleri yer almaktadır. Satışa sunulan 3+1 tip dairelerin büyüklüğü brüt 165 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 130 metrekare büyüklüğündedir.

Binanın dört tarafı bahçe duvarı ile çevrilidir. Her daireye özel 1 adet açık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun parkı, spor alanı ve kamelyalar bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlarda pay ölçerli merkezi ısıtma sistemi mevcuttur. Bina girişlerinde lüks ve modern yapıda lobi yer almaktadır.

Konutlar akıllı ev sistemi özelliğine sahiptir. Ayrıca hırsız alarmı, yangın alarmı ve görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu ve giyinme odası bulunmaktadır. Ayrıca banyo içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin, parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Antre, mutfak ve tüm odalarda dekoratif tavan uygulaması yapılmaktadır. Mutfak ve odalarda geniş manzara panaromik görüş sağlayan pencereler yapılmaktadır.

Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti yer almaktadır. Ayrıca konutlarda gömme dolap, spot aydınlatma, vestiyer ve şofben gibi birçok özellik mevcuttur. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor, rampa, merdiven, park ve tutamak bulunmaktadır. Bunun yanı sıra banyo, mutfak, oda kapısı, priz ve tuvalet mevcuttur.

İbf Elit Park 5 nerede yer almaktadır?

Proje, Kayseri’nin Melikgazi İlçesi 19 Mayıs Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar doğa, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitte alışveriş merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Toplu taşıma olarak otobüs ve tramvay kullanabilirsiniz.

İbf Elit Park 5 fiyatları ne kadar?

Konut projesinde fiyatlar, dairelerin tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca fiyatlar, dairelerin yer aldığı kata ve cepheye göre değişmektedir.

Projede bulunan, brüt 165 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip konutların fiyatları 2 milyon 165 bin TL’den başlamaktadır. Üstelik alternatif kat ve cephelerde daireler mevcuttur.

Konut projesinin 2023 yılı sonunda tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır. Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 91 38 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…