Kategoriler
Proje Haberleri

IBF Şehr-i Lokman Suites Safran satışları devam ediyor

IBF Şehr-i Lokman Suites Safran Kayseri’de yer alan bir projedir. Kayseri’nin değer kazanan bölgelerinden olan Şeker Mahallesinde yer almaktadır. İBF Doğan İnşaat tarafından hayata geçirilen bir projedir. Bölgede çok sayıda modern projesi bulunan firmanın yeni projeleri de yoğun ilgi görmektedir. Projenin detayları, daire özellikleri ve satış fiyatı hakkında bilgileri haberin devamında bulabilirsiniz.

Proje detayları ve daire özellikleri

IBF Şehr-i Lokman Suites Safran bir blok şeklinde yükselmektedir. Blokta 54 adet daire 4 adet ticari alan yer almaktadır. Dairelerin tamamı 2.5+1 olup büyüklükleri brüt 125 ve 135 metrekaredir. Dairelerde salon ve mutfak ayrı şekildedir. Bunlara ek olarak 2 adet banyo, yatak odası, çocuk odası, hol, antre ve balkon bulunmaktadır. Banyolardan bir tanesi genel kullanım içindir. Diğeri ise ebeveyn banyosudur ve yatak odası içinde giriş kapısı bulunmaktadır.

Projede balkonlar geniş şekilde tasarlanmıştır. Bu balkonlarda yaz kış oturmak mümkündür. Konutların her birinde vestiyer, mutfak dolabı, banyo dolabı, lavabo dolabı, çamaşır makinesi dolabı bulunmaktadır. Mutfakta ayrıca özel tasarım ankastre set dolabı yer almaktadır. Dairelerin dışarı açılan kapıları ekstra güvenlik sağlamak için çelik kapı olarak tasarlanmaktadır.

IBF Şehr-i Lokman Suites Safran sosyal donatı alanları da bulunmaktadır. Proje kapsamında çocuklar için oyun alanı hazırlanmaktadır. Ayrıca önemli toplantıların yapılması için bir adet de toplantı salon hazırlanmaktadır. Konut sahiplerinin araç park etmesi için açık otopark mevcuttur. Katlara iniş çıkış için 2 adet asansör bulunmaktadır. Bu asansörler hem insan hem sedye taşımak için uygundur.

IBF Şehr-i Lokman Suites Safran konum avantajları

Proje konumu şehrin değer kazanan bölgelerinden birisinde yer almaktadır. Proje konutları ve işyerleri hem şehir hastanesine hem tramvaya sıfır kilometre uzaklıktadır. Konutlardan hastane, okul, market, eczane, cami, park, şehir terminali gibi önemli yerlere ulaşım kolaydır. Ulaşım için toplu taşıma araçları ya da özel araçlar kullanılmaktadır.

IBF Şehr-i Lokman Suites Safran fiyatları ne kadar?

125 metrekare brüt alana sahip 2.5+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 950 bin TL’den başlamaktadır.

135 metrekare brüt alana sahip 2.5+1 tip dairelerin fiyatları ise 1 milyon 925 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca konut projesinin 2023 Haziran ayında teslim edilmesi planlanmaktadır.

Fiyatlarda zaman içinde değişiklik olabileceği için güncel fiyat bilgisini irtibata geçerek alabilirsiniz. Proje için 444 91 38 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız