Kategoriler
Proje Haberleri

İBF Şehr-i Park Evleri Ağustos 2023’te teslim

İBF Şehr-i Park Evleri projesi geniş özellikleri ile kaliteli bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Kayseri’nin Melikgazi İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje İBF Doğan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde tek blok ve 59 adet bağımsız bölüm bulunmaktadır. Daireler ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

İBF Doğan İnşaat imzası taşıyan projede tek blok ve 59 adet bağımsız bölüm yer almaktadır. Site içerisinde konumlanan daireler 3 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 175 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 145 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Bina girişlerinde lüks ve modern lobi ile toplantı salonu bulunmaktadır. Ayrıca biri sedye olmak üzere 10 kişilik iki adet asansör ve jeneratör gibi birçok özelliğe sahiptir.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları ahşap kaplama, özel kilit sistemli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Geniş ve ferah oda büyüklüğünde balkonlar yer almaktadır. Antre, mutfak ve bütün odalarda dekoratif tavan uygulaması yapılmaktadır. Ayrıca ıslak zeminli alanlarda tavan aydınlatmaları kullanılmıştır. Dairelerde geniş panoramik görüş sağlayan pencereler mevcuttur. Birinci sınıf ankastre mutfak dolabı, vestiyer, banyo dolabı, lavabo dolabı ve çamaşır makinesi dolabı bulunmaktadır. Konutlarda 3 adet tuvalet, 3 adet lavabo ve 2 adet banyo yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

İBF Şehr-i Park Evleri konumu hakkında

Konut projesi, Kayseri’nin Melikgazi İlçesi Tınaztepe Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projenin önü 5.000 metrekarelik park ve yeşil alan ile çevrilidir. Tramvaya 500 metre mesafede yer almaktadır. Ayrıca eğitim kurumları, cami, eğlence merkezleri ve semt pazarı yürüme mesafesindedir.

İBF Şehr-i Park Evleri projesinde 2023’ün Ağustos ayında teslimlerin yapılması planlanmaktadır. Brüt 175 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 daireler 1.100.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 542 423 14 23 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…