Kategoriler
Proje Haberleri

İbf Şehr-i Yaşam Kayseri Melikgazi’de yükseliyor

İbf Şehr-i Yaşam konut projesi modern yapısı ve lüks yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Kayseri’nin Melikgazi İlçesinde yükselen proje İBF Doğam İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar tek tip dairelerden oluşmaktadır. Projenin Eylül 2024 yılında teslim edilmesi planlanmaktadır. Konut projesi tanıtım aşamasında olup daire satışları devam etmektedir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

İbf Şehr-i Yaşam Projesini Sahip Olduğu Özellikler Nelerdir?

Site içerisinde bulunan proje, Melikgazi İlçesi İldem Mahallesi üzerindeki inşaat alanı içerisinde inşa edilmektedir. Proje, 8 bin 342 metrekarelik arsa içerisinde 3 blok 133 daire ve 3 ticari alanla beraber, 2 bin 636 metrekare arsa içerisinde site biçiminde 2 blok 81 daire ve 6 ticari alandan oluşmaktadır. Yani proje toplam 2 ayrı site şeklinde 5 blok, 214 daire, 9 ticari alandan oluşmaktadır.  Aynı zamanda İbf Şehr-i Yaşam akıllı ev sistemlerine sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Konut projesindeki daire içlerinde vestiyer, giyinme odası, ebeveyn banyosu, gömme dolap, ankastre set, görüntülü diafon gibi olanaklarda yer almaktadır.

2 siteli konut projesinde çocuk oyun alanları, basketbol, futbol, voleybol sahası, toplantı salonu, kamelyalar, yürüyüş alanları gibi alanların yer alacağı planlanmıştır. Ayrıca site içerisinde güvenlik kameraları, her daire için açık otopark gibi hizmetler sunulacaktır. Proje kapsamındaki daireler 3+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca dairelerin büyüklükleri brüt 165 metrekaredir.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi, Kayseri’nin yükselen değeri İldem Cumhuriyet Mahallesinde İldem 5 tramvay durağının yanında konumlandırılmıştır. Proje ayrıca İldem otobüs son durağına 200 metre, İldem park alışveriş merkezine 1,5 kilometre mesafededir. İldem çarşıya ise 500 metre uzaklıktadır.

Kayseri konut projesinde daire fiyatları nedir?

Daire fiyatları dairenin bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden;

3+1 tip daireler 821 bin TL’den başlayan lansman fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca proje kapsamında özel fiyatları ve 48 aya kadar taksit seçenekleriyle birçok avantaj sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 91 38 ve 0542 423 14 23 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…