Kategoriler
Proje Haberleri

ID Bodrum Yalıları satışa çıkıyor

ID Bodrum Yalıları projesi deniz ile iç içe bir yaşam fırsatı sunan özel yalı projesidir. Projenin konumu Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Öztek Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 50.000 metrekarelik alan üzerinde 32 adet özel yalı bulunmaktadır. Bu yalıların 11 farklı yapıda 5 artı 1’den 6,5 artı 1’e kadar müstakil yalı seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Butik bir yaşam projesi olan proje, Öztek Yapı güvencesi ile 50.000 metrekarelik alan üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 32 adet özel yalı yer almaktadır. Söz konusu müstakil yalıların 11 farklı yapıda 5 artı 1’den 6,5 artı 1’e kadar seçenekleri bulunmaktadır. Ayrıca söz konusu yalıların büyüklüğü 450 metrekare ile 650 metrekare arasında değişmektedir. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur.

Sosyal alanlar içerisinde butik cafe ve bar, açık havada fitness, yoga ve pilates olanakları bulunmaktadır. Üstelik projede yılın her anında evlere özel buggy, deniz ve kara shuttle, resepsiyon hizmeti sunulmaktadır. Bununla birlikte temizlik hizmeti, kuru temizleme hizmeti, alışveriş hizmeti, teslimat ve kurye hizmeti, organizasyon hizmeti, Kids Club, havaalanı VIP transfer hizmetleri sağlanmaktadır. Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Üstelik konutların giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Isıtma soğutma sistemi, perdeler ve aydınlatmalar uzaktan kumanda edilebilmektedir. Ayrıca Consierge servisine de tek tuşla ulaşılabilecektir. Konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. 20 metrekarelik geniş mutfaklar yer almaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır.

ID Bodrum Yalıları konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Muğla’nın Bodrum İlçesi Küçükbük Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bodrum’un en değerli bölgesinde  Gündoğan ve Küçükbük arasında bulunan eşsiz bir yarımadada yükselmektedir. Söz konusu proje denize sıfır konumda olup konutların tamamı denizi gören geniş ve panoramik bir manzaraya sahiptir. Üstelik yalıların yaklaşık 1 kilometrelik sahil şeridi ve yaklaşık 250 metrelik kumsalı bulunmaktadır.

ID Bodrum Yalıları projesinde kişiye özel ödeme koşulları sunulmaktadır. Proje fiyatları henüz belirlenmemiştir. İlerleyen günlerde detayları belli olacaktır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 444 33 60 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…