Kategoriler
Proje Haberleri

Idapark Sancaktepe 60 ay vade seçeneği ile satışta

Idapark Sancaktepe İstanbul’un değer kazanan bölgelerinden olan Sancaktepe’de hayata geçmektedir. İnşaat aşamasında olan proje hem oturmalık, hem yatırımlık olarak tercih edilmektedir. Projenin detayları, daire özellikleri, konumu ve güncel fiyatı haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve daire özellikleri

Idapark Sancaktepe ferah ve geniş dairelere sahiptir. Projede bulunan daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanmaktadır. Dairelerin her birinde salon, mutfak, odalar ve banyolara ek olarak balkon da bulunmaktadır. Dairelerde hem ortak kullanım hem ebeveyn banyosu mevcuttur. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde yer almaktadır. Ayrıca alaturka tuvalet ve banyolarda duş kabini de bulunmaktadır. Mutfak ile salon ayrı şekildedir. Isınma merkezi ısıtma sistemi sağlanmaktadır. Mutfakta da doğalgaz sistemi hazır olarak yer almaktadır. Dairelerin dış kapıları çelik kapıdır. Site güvenliği için 7/24 güvenlik sistemleri çalışmaktadır. Katlar arasında iniş çıkış için asansör sistemi yer almaktadır. Araç parkı için kapalı otopark mevcuttur.

Idapark Sancaktepe projesinde sosyal donatılara da geniş yer verilmektedir. Spor salonu, fitness salonu, basketbol sahası, yürüyüş yolu bulunmaktadır. Bunlara ek olarak kamelya ve süs havuzu da mevcuttur. Çocukların oyun oynaması içinse özel çocuk oyun alanı projede yer almaktadır.

Idapark Sancaktepe konumu ve fiyatları

Proje konum olarak merkezi bölgede bulunmaktadır. Otel, hastane, üniversite, alışveriş merkezlerine yakın konumdadır. E5, E6 ve Kuzey Marmara otoyollarına, Sabiha Gökçen Havaalanına yakın konumdadır. İşyeri ya da okula giderken hem özel araç hem toplu taşıma araçları kullanılmaktadır. 

Idapark Sancaktepe projesi inşaat aşamasındadır. Dairelerin 12 ay içinde anahtar teslimi yapılması planlanmaktadır. Dairelerin satışları banka kredisine uygundur. Taksitli satışlarda 60 aya varan vade seçenekleri sunulmaktadır. 2 oda 1 salon brüt 112, net 74 metrekare kullanım alanına sahip daireler peşin olarak 1 milyon 917 bin liradan satılmaktadır. 3 oda 1 salon daireler net 96, brüt 143 metrekare kullanım alanına sahiptir. Şu anda peşin fiyatına 2 milyon 521 binden satılmaktadır. Daha detaylı bilgi almak, ödeme seçenekleri ve güncel fiyatlar için irtibata geçebilirsiniz. 0 (216) 561 55 61 ve 0 (532) 385 43 94 numaralarından proje hakkında detay alabilirsiniz. 

Diğer proje haberleri için tıklayınız