Kategoriler
Proje Haberleri

İdapark Sancaktepe satışları başladı

İdapark Sancaktepe projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Sancaktepe İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca proje İdakon Yapı firması tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Site içerisinde 2 artı 1 ara kat dairelerin büyüklüğü brüt 101 metrekaredir. 2 artı 1 bahçe katı dairelerin büyüklüğü brüt 114 metrekaredir. 3 artı 1 ara kat dairelerin büyüklüğü brüt 130 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 bahçe katı dairelerin büyüklüğü brüt 138 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca ortak alanlarda çocuk oyun parkı, basketbol sahası, kapalı fitness ve spor salonu, yürüyüş yolu ve kamelyalar mevcuttur. Bunun yanı sıra yeşil alan peyzaj düzenlemesi, süs havuzu ve dış mekan kamelyalar bulunmaktadır. Engelliye uygun araç park yeri ve rampa girişi mevcuttur. Projede, profosyonel site yönetim hizmetleri, temizlik ve tadilat hizmetleri sunulmaktadır. Ayrıca elektrikli araç şarj ünite altyapısı, merkezi uydu sistemi, jeneratör desteği ve hidroforlu su deposu gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü intercom sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odasında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır.

İdapark Sancaktepe konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Sancaktepe İlçesi Osmangazi Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, metro ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır. E5, E6 ve Kuzey Marmara otoyollarına, Sabiha Gökçen Havaalanına yakın konumdadır.

İdapark Sancaktepe fiyatları ne kadardır?

İdapark Sancaktepe projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Projede bulunan brüt 101 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 ara kat dairelerin fiyatı 982.628 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 114 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 bahçe katı dairelerin fiyatı 941.085 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 130 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 ara kat dairelerin fiyatı 1.364.911 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 138 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 bahçe katı dairelerin fiyatı 1.233.585 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (216) 561 55 61 veya 0 (532) 385 43 94 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…