Kategoriler
Proje Haberleri

İdemir Premium 1. etap satışları başladı

İdemir Premium Isparta merkezde yer alan bir projedir. Projede İdemir Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Krediye uygun olarak satışları başlayan dairelerin büyüklükleri, özellikleri, fiyatları ve proje hakkında merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

İdemir Premium işyeri ve konutların bulunduğu karma bir projedir. Proje 3 bloktan meydana gelmektedir. Bloklarda 6 adet işyeri bulunmaktadır. Bunlara ek olarak 74 adet de konut vardır. Konutlar 3 oda 1 salon olarak tasarlanmaktadır. Dairelerin her birinde balkon bulunmaktadır. Balkonlar hem yaz hem kış ayları için oturmaya elverişlidir. Salon ve mutfak ayrıdır. Mutfağa ek olarak her dairede kiler bulunmaktadır. Konutlarda ortak kullanım banyosu dışında ebeveyn banyosu da vardır. Bu banyo yatak odası içinde ayrıca bir alanda yer almaktadır. Katlara iniş çıkış için asansör sistemi kullanılmaktadır. Kışın ısıtma için doğalgaz kombi sistemi bulunmaktadır. Kombiler daire içlerinde hazır olarak yer almaktadır.

İdemir Premium sitesinde güvenlik için kameralı güvenlik sistemleri bulunmaktadır. Araç park etmek için kapalı otopark vardır. Bu otoparka gerektiğinde misafirler de araçlarını park edebilmektedir. Site içinde çocukların güvenle oyun oynaması için özel çocuk oyun alanı ve parkı vardır. Yetişkinler içinse spor salonu ve pilates salonu bulunmaktadır.

İdemir Premium dairelerinin satışları ve fiyatları

Projedeki daireler tek tiptir. Şu anda satışta olan daireler banka kredisine uygun olarak satılmaktadır. Şu anda fiyatları 1 milyon 950 binden başlamaktadır. Daire fiyatları zaman içinde değişmektedir. Değişen fiyatları öğrenmek için firma ile iletişime geçebilirsiniz.

İdemir Premium makine mühendisleri gözetiminde “İklim Dostu Yeşil Bina” olarak tasarlanıp hazırlanmaktadır. Ayrıca elektrik tesisatı, sıhhi tesisat ve kombi garanti kapsamındadır. Bu garantinin süresi 12 aydır. Proje hakkında daha fazla bilgi almak için firmanın telefonlarını arayabilirsiniz. Bunun için 0 (246) 201 27 58 ve 0 (543) 880 65 00 numaraları bulunmaktadır. Proje daireleri hakkında merak ettiğiniz ek olarak bilgileri alabilirsiniz. 

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız