Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Ihlamur Konakları Diyarbakır’da yükseliyor

Ihlamur Konakları, Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde yer almaktadır. Ay Yapı tarafından hayata geçirilen projede geniş ve lüks daireler yer almaktadır. Satışları devam eden dairelerin 2023 yılı içinde teslim edilmesi planlanmaktadır. Proje detayları ve dairelerin genel özellikleri haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Ihlamur Konakları, Diyarbakır’da lüks ve modern bir hayatın kapılarını açıyor. 14 katlı 3 adet bloktan oluşan projede geniş daireler yer almaktadır. 3,5+1 olarak tasarlanan dairelerin brüt kullanım alanı 191, net kullanım alanı ise 154 metrekaredir. Her dairenin kendine özel balkonu bulunmaktadır. Balkonlarda hem yazın, hem kışın manzara seyretmek mümkündür. Dairelerde hem ortak kullanım banyosu hem de ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde yer almaktadır. Yatak odasında ayrıca giyinme odası da bulunmaktadır. Dekoratif asma tavan, duvar kağıdı ve birinci sınıf doğramalar vardır. Dairelerin dış kapıları güvenlikli çelik kapıdır.

Ihlamur Konakları, 7/24 özel güvenlik sistemi ile korunmaktadır. Katlara iniş çıkış için asansör sistemi vardır. Bu asansörler hem insan hem yük taşımak için elverişlidir. Geniş sosyal tesis alanı bulunmaktadır. Bu alanda süs havuzları, barbekü alanı, dinlenme alanları bulunmaktadır. Spor yapmak için basketbol sahası ve futbol sahası tasarlanmaktadır. Ayrıca çocukların oyun oynaması için de özel oyun parkı mevcuttur. Dairelerde ısı ve ses yalıtımı mevcuttur. Isıtma sistemi olarak yerden ısıtma sistemi mevcuttur. Odaların dışında ek olarak bir balkonda da yerden ısıtma sistemi mevcuttur.

Ihlamur Konakları satışları

Proje şu an inşaat aşamasındadır. Dairelerin 2023 yılı Nisan Mayıs aylarında teslim edilmesi planlanmaktadır. Şu an daire satışları yapılmaktadır. Daireleri satın alma aşamasında banka kredisi kullanma imkanı sağlanmaktadır. Ayrıca daire satışlarında uygun koşullarda takas imkanı da sunulmaktadır. Daireleri satın almadan önce görüntülü arama ile gezme imkanı da sağlanmaktadır.

Ihlamur Konakları daireleri şu anda 2 milyon 100 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Dairelerin fiyatları konumlarına göre değişmektedir. Güncel fiyatlar için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (532) 408 53 94 numarası bulunmaktadır. Bu numaradan proje ve daireleri hakkında merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz.

Diğer proje haberlerine de göz atmak için tıklayınız