Kategoriler
Proje Haberleri

Ihlamur Konakları fiyat bilgisi

Eskişehir’in Odunpazarı ilçesinde, Ünlü İnşaat şirketi imzasıyla hayata geçirilen Ihlamur Konakları konut projesi, toplam 13 bin metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor.

12 bloktan meydana gelen konut projesinde, toplam 90 adet daire yer alıyor. Haziran 2019 tarihinde ilk konutların sahiplerine teslim edilmesi planlanan konut projesinde, 3+1 tipte, 4+1 tipte ve 4+1 tripleks tipte konutlar bulunuyor. Konut projesinin tamamının teslim edilmesinin ise 2019 sonunu bulacağı tahmin ediliyor.

Konut projesindeki 3+1 tipteki daireler 139 metrekare, 4+1 tipteki daireler 175 metrekare, 4+1 tripleks tipteki daireler ise 254 metrekare büyüklüğe sahip durumda bulunuyor.

Ihlamur Konakları konut projesi fiyat listesi

Konut projesindeki 3+1 tipteki dairelerin fiyatları 380 bin TL ila 400 bin TL arasında, 4+1 tipteki dairelerin fiyatları ise 490 bin TL ila 599 bin TL arasında değişiyor.

Konut projesinden daire almak isteyenler, Kuveyt Katılım Bankası ile yapılan anlaşmaya göre yüzde 0,99 faiz oranıyla kredi kullanarak ev sahibi olabiliyor.

Yüzde 12’si satılmış durumdaki konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçiriliyor.

Ihlamur Konakları konut projesi site özellikleri

Konut projesinde çocuk oyun alanları, fitness merkezi, kafe, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası ve merkezi uydu sistemi gibi birçok sosyal donatı özelliği bulunuyor.

Konut projesi, geniş yeşil alanlarıyla dikkat çekiyor. Az katlı konut projesinin yüzde 80’i yeşil alanlara, yüzde 20’si ise konutlara ayrılmış durumda.

Ankastre beyaz eşyalarla donatılmış asansörlü konut projesinde, ısıtma sistemi olarak kombi tercih ediliyor. Yerden ısıtma sisteminin de bulunduğu projede, ebeveyn banyosu ve balkon mevcut.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Eskişehir’in gelişmekte olan bölgelerinden Vadişehir’de inşa edilen Ihlamur Konakları konut projesi, Vadişehir Mah. Yaşar Kemal Bulv. Odunpazarı/Eskişehir adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili tüm detaylı bilgilere 0222 225 54 44 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.