Kategoriler
Proje Haberleri

Ihlamur Premium Afyon sahiplerini bekliyor

Afyonkarahisar İli, Merkez İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje MRK Mimarlık Yapı firması tarafından inşa edilmiştir. Ihlamur Premium Afyon konut projesinde inşaat tamamlanmış olup oturuma hazırdır. Aynı zamanda dairelerin satışları devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikler Neler?

Afyon konut projesi Fevzi Çakmak Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut projesi pek çok noktaya yakın olması ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daire içleri 1.sınıf kalite malzemelerle döşenmiş olup, ankastre set, ebeveyn banyosu gibi olanaklara yer verilmiştir.

4 konut bloğundan oluşan proje içerisinde ortak kullanım alanı, sosyal tesisler, oyun alanları ve açık otopark gibi olanaklar bulunmaktadır. Ayrıca site içerisinde basketbol, futbol, voleybol, tenis sahası, güvenlik görevlisi gibi donanımlar da bulunmaktadır. Ihlamur Premium Afyon konut projesinde yaşam başlamış olup, tek tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 4+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Dairelerin büyüklükleri brüt 190 metrekare olarak tasarlanmıştır. Projenin inşaatı tamamlanmış olup, oturuma hazırdır.

Ihlamur Premium Afyon Daire Fiyatları Ne Kadar?

Afyon konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları dairenin bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

190 metrekare brüt alana sahip 4+1 daireler ise 900 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda konut projesinde yer alan daireler hemen teslim olup, konut kredisine uygundur.

Ihlamur Premium nerede yer alıyor?

Konut projesi Erkmen Fevzi Çakmak Mahallesinde konumlandırılmıştır. Bahçeşehir villalarına komşu olan proje, şehir merkezi, sağlık kurumları, eğitim kurumları, ulaşım araçları gibi noktalara da yürüme mesafesindedir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0533 036 36 96 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…