Kategoriler
Proje Haberleri

İkbal Kent Çorum kampanyalı fiyatlarla satışta

İkbal Kent Çorum projesinde çok kısa zaman içerisinde yaşam başlıyor. Projenin konumu Çorum’un Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu prestijli proje İdeal Home İnşaat Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 adet blok bulunmaktadır. Daireler ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

İdeal Home İnşaat Yapı güvencesi ile hayata geçirilen proje kapsamında 2 adet blok yükselmektedir. Bu bloklarda 3 artı 1 konut seçeneklerine sahip daireler mevcuttur. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 135 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 125 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak dolapları, banyo dolapları, çamaşır makinesi dolabı, vestiyer ve kiler gibi birçok özelliğe sahiptir. Ayrıca Egepen Deceuninck pimapenler ve Mebran kapılar yer almaktadır. Dairelerde 9 metrekarelik ferah yapıda balkonlar yer almaktadır.

İkbal Kent Çorum konumu hakkında

Proje, Çorum’un Merkez İlçesi Ulukavak Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Sitenin ön tarafı belediye parkı yer almaktadır. Muhitinde market, semt pazarı, spor salonu ve cami mevcuttur. Fen edebiyat fakültesine 200 metre mesafededir. Ayrıca pek çok eğitim kurumu yer almaktadır.

İkbal Kent Çorum fiyatları ne kadardır?

İkbal Kent Çorum projesinde banka kredisine uygun kampanyalı satışlar yapılmaktadır. Brüt 135 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 850.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (364) 202 00 20 veya 0 (533) 542 88 55 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…