Kategoriler
Proje Haberleri

İki Yaka Evleri Çanakkale satışları başladı

İki Yaka Evleri Çanakkale projesi modern mimari yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Çanakkale’nin Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Eyüboğlu İnşaat ve Kansu Group tarafından hayata geçirilmektedir. 11.401 metrekarelik alan üzerinde 2 blok ve toplam 108 adet bağımsız bölüm bulunmaktadır. Daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

11.401 metrekarelik alan üzerinde 2 blok ve toplam 108 adet bağımsız bölüm bulunmaktadır. Daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 148 metrekare ile 153 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca misafir otoparkı da yer almaktadır. Sosyal alanlar içerisinde; çocuk oyun parkı, bisiklet ve yürüyüş yolu, kamelyalar, açık spor alanları, süs havuzu ve geniş peyzaj alanı bulunmaktadır. Asansör, su deposu ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır.

İki Yaka Evleri Çanakkale konumu hakkında

Proje, Çanakkale’nin Merkez İlçesi Esenler Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Avrupa ve Anadolu Yakası’nın odağında, eşsiz bir lokasyonda yer almaktadır. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Deniz otobüsü, dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

İki Yaka Evleri Çanakkale fiyatları ne kadardır?

İki Yaka Evleri Çanakkale projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 148 ile 153 metrekare arasında olan 3 artı 1 daireler 1.925.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (286) 263 10 74 veya 0 (541) 584 03 55 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…