Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

İkon Protokol satışları başladı

İkon Protokol projesi İK Grup firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Ankara İli, Pursaklar İlçesi, Fatih Mahallesi’nde yer almaktadır. Pursaklar konut projesinde satışlar başlamıştır. Pursaklar konut projesinde daire tipleri neler, ödeme planı nasıl? Satılık daire fiyatları ne kadar, proje ne zaman teslim edilecek? Bu bu soruların cevaplarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Konut projesi Fatih Mahallesi, Büyükdere Caddesi üzerinde yer alan arsa parseli üzerinde inşa edilmektedir. Büyükdere Caddesi üzerindeki arsa parseli üzerinde ise 15 katlı bir adet konut bloğu yer almaktadır. Bu tek adet konut bloğunda ise toplam 108 adet konut yer almaktadır. Ayrıca bu konut projesindeki 108 adet konut iki farklı tip konutlardan meydana gelmektedir.

Projedeki konut tipleri ise 1+1 ve 2+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Dairelerin büyüklükleri ise 55 metrekare ile 155 metrekare arasında değişmektedir. Konut projesindeki 1+1 tip daireler brüt 55, 56 ve 59 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. 2+1 tip daireler ise brüt 109 ve 155 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Konut projesi içerisinde açık otopark alanı, kamelyalar yer almaktadır. Projede ayrıca yürüyüş ve bisiklet parkuru, çocuk oyun alanları, ve peyzaj alanları yer almaktadır.

İkon Protokol fiyat listesi

Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, konutun tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca dairelerin fiyatları, bulunduğu kata ve cepheye göre de değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda projedeki satılık daire fiyatları 2 milyon 25 bin TL’den başlamaktadır.

1+1 tip dairelerin fiyatları;

55 metrekare brüt alana sahip 1+1 tip dairelerin fiyatları 2 milyon 025 bin TL’den başlamaktadır.

56 metrekare brüt alana sahip 1+1 tip dairelerin fiyatları 2 milyon 050 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca 59 metrekare brüt alana sahip 1+1 tip dairelerin fiyatları 2 milyon 025 bin TL’den başlamaktadır.

2+1 tip dairelerin fiyatları;

109 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 3 milyon 850 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca 155 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları ise 5 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır.

18 ay vade ve sıfır faiz fırsatı

Konut projesinde daire sahibi olmak isteyenler için yeni bir kampanya başlatılmıştır. Kampanya kapsamında 18 ay vade ve sıfır faiz fırsatı ile İkon Protokol projesinden daire sahibi olmak mümkündür. Ayrıca firmanın hayata geçirdiği İkon Çakırlar ve İkon Yeşilova projesinde de bu kampanya uygulanmaktadır.

İkon Protokol nerede yer almaktadır?

Ankara konut projesi önemli kurum ve kuruluşlara yakın bir konumda yer almaktadır. Ayrıca proje Pursaklar Endemik Vadi’ye ve Gülderen Anaokulu’na yürüme mesafesinde bulunmaktadır. Bununla birlikte proje, Büyükdere caddesi üzerinde olup, Özal Bulvarı’na yakın bir konumda yer almaktadır. Konut projesi Fatih Mahallesi, Büyükdere Caddesi, No:10 Pursaklar / Ankara adresinde yer almaktadır.

Konut projesi hakkında detaylı bilgi için 263 45 45 numaralı telefonu arayınız…

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Emlak haberleri için tıklayınız…