Kategoriler
Proje Haberleri

İkon Yeşilova lansmana özel fiyatlarla satışta

İkon Yeşilova projesi modern yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Ankara’nın Etimesgut İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje İK Grup Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 130 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü ise 100 metrekare olmaktadır. Statik betonarme sistemi ve birinci sınıf montalama sistemi kullanılmıştır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Blokta 3 çeşit asansör ve hidrofor gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır.

İkon Yeşilova konumu hakkında

Proje, Ankara’nın Etimesgut İlçesi Yeşilova Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, park ve yeşil alan manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi ve market bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır. Projemiz optimum AVM’ye 500 metre, yüksek hızlı Tren istasyonuna 300 metre, Göksü Parkına 3500 metre uzaklıktadır. Eryaman hastanesine 3000 metre ve İstanbul yoluna 300 metre mesafede yer almaktadır.

İkon Yeşilova fiyatları ne kadardır?

İkon Yeşilova projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 130 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 daireler 1.390.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (536) 899 06 04 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…