Kategoriler
Proje Haberleri

İlaldı Villaları avantajlı ödeme seçenekleriyle satışta

İlaldı Villaları projesi doğa ile iç içe olup şehre yakın bir konumda yer alan konforlu ve lüks villa projesidir. Projenin konumu İstanbul’un Silivri İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Polatlar İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 550 metrekare ile 720 metrekarelik arsa paylarına ve 580 metrekarelik inşaat alanına sahip villalar bulunmaktadır. Bu villalar 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Polatlar İnşaat güvencesi ile geliştirilen projede 550 metrekare ile 720 metrekarelik arsa paylarına ve 580 metrekarelik inşaat alanına sahip villalar yer almaktadır. Bahsi geçen villalar 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 5 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 720 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 580 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır.

Her villaya ait otopark alanı mevcuttur. Her villada açık yüzme havuzu ve sauna bulunmaktadır. Bununla birlikte proje 350 ile 600 metrekare arasında yeşil alan ile yemyeşil ve ferah bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile telefondan konut yönetimi sağlanmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

İlaldı Villaları konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Silivri İlçesi Selimpaşa’da inşa edilmektedir. Ödüllü villa sitesi söz konusu proje, E-5 ve TEM otoyollarına 1 dakikalık mesafede yer almaktadır. Üstelik villalar doğa ile iç içe konumunun yanı sıra masmavi bir deniz manzarasına sahiptir. Pek çok lokasyona yakın olması ile birlikte Yeni İstanbul Havalimanına 30 dakikalık uzaklıkta yer almaktadır.

İlaldı Villaları fiyatları ne kadar?

İlaldı Villaları Silivri projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Üstelik yüzde 35 nakit geri kalan proje bitimine kadar taksit imkanı sağlanmaktadır. Brüt 720 metrekare olan 5 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 16.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (212) 853 41 10 veya 0 (532) 163 70 86 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…