Kategoriler
Proje Haberleri

İldem Corner Kayseri satışları devam ediyor

İldem Corner Kayseri projesi modern yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Kayseri’nin Melikgazi İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Ersu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 15.000 metrekarelik arsa alanina sahip site içerisinde 7 blok 206 adet daire ve iş yerleri bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

15.000 metrekarelik arsa alanina sahip site içerisinde 7 blok 206 adet daire ve iş yerleri bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 165 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 139 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca kapalı yüzme havuzu, sauna, Türk hamamı, tuz odası, fitness salonu, spor alanı ve çocuk oyun parkı gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra farklı plan ve metrekarelerde iş yerleri bulunmaktadır.

Engelliye uygun park ve yüzme havuzu yer almaktadır. Isıtma sistemi olarak merkezi ısıtma sistemi sağlanmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Ferah yapıda balkonlar yer almaktadır.

İldem Corner Kayseri konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Kayseri’nin Melikgazi İlçesi Gesi Fatih Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Ayrıca, Gesi Yolu ana cadde üzerinde yer alıp komple Erciyes manzaralıdır. İldem tramvay 1. durak önü, yeni başlayacak 300 yataklı devlet hastanesi karşısında yer almaktadır. Muhitinde alışveriş merkezi, belediye, cami ve eğlence merkezi bulunmaktadır.
İldem Corner Kayseri projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 165 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 800.000 TL ile 850.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (352) 420 11 11 veya 0 (530) 404 12 50 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…