Kategoriler
Proje Haberleri

İlhan Öncel Konutları satışları başladı

İlhan Öncel Konutları projesi modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Konya’nın Ereğli İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Zorlu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 1 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır.  Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 1 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 75 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 160 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için her daire için 1 adet kapalı otopark alanı mevcuttur. Projenin peyzaj çalışması tamamlanmıştır. Sosyal alanlar içerisinde çocuk oyun alanları ve kafeterya bulunmaktadır. Asansör, hidrofor, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır. PVC doğrama ve duvar kağıdı uygulaması yapılmaktadır. Duvar çıkışlı petekler ile Amerikan pres kapılar yer almaktadır.

İlhan Öncel Konutları konumu hakkında

Proje, Konya’nın Ereğli İlçesi Mimar Sinan Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Mimar Ahmet Köşker Anadolu Lisesi yanında yer almaktadır. Binanın 4 tarafı yolla çevrilmiş ana yola cephe konumdadır. Üstelik bu konutlar park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde ilkokul, ortaokul, lise, cami ve belediye bulunmaktadır. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

İlhan Öncel Konutları fiyatları ne kadardır?

İlhan Öncel Konutları projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 75 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 499.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 160 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 939.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (332) 713 82 53 veya 0 (542) 497 92 70 telefon numaralarını arayabilirsiniz…

Diğer proje haberleri için tıklayınız…