Kategoriler
Proje Haberleri

Ilıca Meltem Konutları hemen teslim daireleri satışta

Ilıca Meltem Konutları konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Antalya’nın Manavgat İlçesinde yükselen proje Ünal İnşaat&Lavvo Yapı firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar lüks dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Manavgat İlçesi Ilıca Mahallesi üzerindeki alan içerisinde inşa edilmektedir. Projede iki tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Antalya konut projesinde kaliteli işçiliğe sahip daireler dikkat çekmektedir. Geniş ve ferah pencereli dairelerde ebeveyn banyosu ve balkon gibi olanaklar sunulmaktadır.

Proje, 4 bloktan meydana gelmektedir. Daireler 3+1 ve 4+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca bu dairelerin büyüklükleri brüt 190 metrekare ile 200 metrekare arasında değişmektedir. Butik bir proje olarak inşa edilen Antalya konut projesi, komşuluk ilişkilerini tekrar yaşayabileceğiniz, ortak vakit geçirebileceğiniz alanları bulunan özel bir projedir. Manavgat’ta yer alan daire fiyatlarının altında olup bahçeli ve otoparklı daireleri ile dikkat çekmektedir. Ayrıca site içerisinde açık yüzme havuzu da bulunmaktadır.

Ilıca Meltem Konutları fiyatları ne kadar?

Antalya Manavgat konut projesinde kapsamında satışları devam eden daireler banka kredisine uygun durumdadır. Aynı zamanda farklı tip ve büyüklükteki daire satışları da tüm hızıyla devam etmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

3+1 ve 4+1 tip daireler 1 milyon 400 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ilıca Meltem Konutları nerede yer alıyor?

Konut projesi Manavgat İlçesinin Ilıca semtinde konumlandırılmıştır. Proje aynı zamanda günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya yakın mesafededir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0242 746 00 34 ve 0532 612 58 79 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…