Kategoriler
Proje Haberleri

İlona Garden Etap 2 satışları başladı

İlona Garden Etap 2 projesi konforlu yaşam alanları ile eşsiz bir villa projesidir. Projenin konumu Sakarya’nın Hendek İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Haneler İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 11 adet lüks villa bulunmaktadır. Bu villalar 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Haneler İnşaat güvencesi ile yükselen proje kapsamında 11 adet lüks villa yer almaktadır. Bu villalar 3 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 215 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 190 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için her villaya özel açık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca söz konusu villaların kendilerine ait müstakil yüzme havuzu ve bahçe kullanım alanı bulunmaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Villaların zemin katında; salon, mutfak, tuvalet, antre ve veranda yer almaktadır. Birinci katında ise; ebeveyn banyolu yatak odası, 2 adet yatak odası, banyo, tuvalet ve teras mevcuttur.

İlona Garden Etap 2 konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Sakarya’nın Hendek İlçesi Servetiye Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar E-5 yoluna ve otobana yakın konumdadır. Bununla birlikte eğitim kurumları, sağlık kurumları ve alışveriş merkezleri yürüme mesafesinde yer almaktadır.

İlona Garden Etap 2 projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 215 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 villaların fiyatı 2.600.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca projede araç takası değerlendirilmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (543) 899 92 04 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…