Kategoriler
Proje Haberleri

İn Mari Marmara satışları devam ediyor

İn Mari Marmara projesi deniz manzarası ve doğa ile iç içe bir konumda yer alan lokasyonu ile sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Beylikdüzü İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje İmamoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 152 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

İmamoğlu İnşaat güvencesi ile yükselen projede 152 adet daire yer almaktadır. Söz konusu daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 94 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 134 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 141 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Üstelik elektrikli arabaların şarj edilmesini sağlayan bir istasyon bulunmaktadır. Sosyal alanlar içerisinde; kafe, restoran, kapalı yüzme havuzu ve çocuk oyun alanları bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Bununla birlikte her dairede kiler odası yer almaktadır.

İn Mari Marmara konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Beylikdüzü İlçesi Marmara Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Avrasya Caddesi üzerinde yer alan konutlar deniz manzarasına sahiptir. Üstelik West İstanbul Marina konutlarına yakınlığı ile dikkat çekmektedir. E 5 karayoluna 3 dakika ve TEM otoyolu ise en fazla 5 dakikalık bir mesafededir. Ayrıca ulaşım imkanlarının yanı sıra sosyal yaşam açısından da önemli bir noktada yükselmektedir.

İn Mari Marmara fiyatları ne kadar?

İn Mari Marmara projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 94 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 2.500.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 134 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 5.500.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 141 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 7.550.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 546 495 63 16 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…