Kategoriler
Proje Haberleri

İnci Class Karasu 0.99 kredi oranı ile satışta

İnci Class Karasu projesi ön satış avantajları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Sakarya’nın Karasu İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik bu proje Arslan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 blok ve toplam 24 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Arslan İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje geniş ayrıcalıkları ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamında 2 blok ve toplam 24 adet daire yer almaktadır. Üstelik site içerisinde yer alan konutlar 2 artı 1 daire seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 83 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 75 metrekare olmaktadır. Sitede kartlı giriş ve kamera sistemi ile güvenlik hizmeti sağlamaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanları içerisinde; 1 adet yetişkin yüzme havuzu, 1 adet çocuk yüzme havuzu, güneşlenme alanları ve oturma alanları bulunmaktadır.

Hidrofor, kablo TV ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda yüz tanıma, parmak izi okuyucu ve görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. İçerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Dairelerde barbakü alanı yer almaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır.

İnci Class Karasu konumu hakkında

Proje, Sakarya’nın Karasu İlçesi Aziziye Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar doğa manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, market, park ve eğitim kurumları yer almaktadır. Bunun yanı sıra dolmuş durakları yakın mesafede yer almaktadır.

İnci Class Karasu fiyatları ne kadardır?

İnci Class Karasu projesinde uygun fiyat ve farklı ödeme seçenekleri mevcuttur. Üstelik projede 0.99 özel konut kredi oranı ile satışlar yapılmaktadır. Brüt 83 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 780.000 TL’den satışa sunulmuştur. 350.000 TL peşin ödeme yapıldığı takdirde daireye sahip olmak imkanı sunulmaktadır. Tercihe göre eldem taksit sistemi mevcuttur. Bununla birlikte konut alan müşterilere 1 adet beyaz eşya hediye edilmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0264 718 45 00 , 0507 772 87 78 veya 0212 212 12 66 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…