Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

İnci Plus daireleri 24 ay vade ile satışta

İnci Plus, Konya Karatay’da yer alan bir projedir. KLC Yatırım Yapı tarafından hayata geçirilen proje geniş daire seçeneklerine sahiptir. Yemyeşil alan üzerine inşa edilen proje hakkında detaylar ve dairelerin özellikleri haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve daire özellikleri

İnci Plus projesi toplam 5.112 metrekare alan üzerine inşa edilmektedir. Bu alanın 3.600 metrekaresi yeşil alandır. İnşaat alanı üzerine toplam 78 adet daire yer almaktadır. Daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanmaktadır. Konutlarda akıllı ev sistemi bulunmaktadır. Merkezi süpürge sistemi ve cep telefonundan görüntülü konuşma sistemi vardır. Daireler oda, salon, mutfak, banyo ve balkondan oluşmaktadır. Her dairede iki adet banyo yer almaktadır. Banyoların birisi ortak kullanım, diğeri ebeveyn kullanımı içindir. Kızartma yapmak için ayrıca kızartma mutfağı vardır. Mutfakta ankastre set ve fırın hazır olarak yer almaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz bulunmaktadır. Mutfakta da mutfak doğalgazı bulunmaktadır.

İnci Plus sitesinde araç park etmek için hem açık hem kapalı otopark vardır. 24 saat kameralı güvenlik sistemi ile güvenlik sağlanmaktadır. Su ve elektrik kesintisi için jeneratör ile su deposu bulunmaktadır. Çocukların oyun oynaması için oyun parkı vardır. Proje içinde ayrıca spor alanı da bulunmaktadır.

İnci Plus konum özellikleri ve satışları

Proje bir çok yere yakın konumdadır. Cami, park, okul, eğlence merkezi, alışveriş merkezi, park, semt pazarı ve spor salonuna yakındır. Şehir merkezine yakın konumdadır. Eczane ve sağlık ocağına yakın konumdadır. Siteden hem özel araç ile hem toplu taşıma araçları ile ulaşım kolaydır. Anayol, dolmuş, minibüs ve otoyola yakındır. Toplu taşımada bu araçlar kullanılabilir.

İnci Plus daireleri satışı devam etmektedir. Daire satışlarında uygun koşullarda takas yapılmaktadır. Projede yer alan 2+1 daireler brüt 156, net 80 metrekare kullanım alanına sahiptir. Şu anda fiyatları 1 milyon 500 binden başlamaktadır. 3 oda 1 salon daireler brüt 203, net 120 metrekare kullanım alanına sahiptir. Fiyatları 2 milyon 300 binden başlamaktadır. Son olarak ise 4+1 daireler bulunmaktadır. Bu daireler brüt 227, net 146 metrekare kullanım alanı bulunmaktadır. Fiyatları 2 milyon 750 binden başlamaktadır.  Daireler hakkında ek olarak bilgi almak için 0 (332) 235 34 31 ve 0 (533) 644 11 21 numaralarını arayabilirsiniz. 

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız