Kategoriler
Proje Haberleri

İnci Prime Bulancak satışları başladı

İnci Prime Bulancak projesi lüks yapısı ve ferah yaşam alanları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Giresun’un Bulancak İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje TRB Kar Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 4 blok be 108 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 4 blok be 108 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 137 ile 147 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Ortak alan içerisinde çocuk oyun parkı yer almaktadır. Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde küvet ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır.

İnci Prime Bulancak konumu hakkında

Proje, Giresun’un Bulancak İlçesi İsmet Paşa Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup deniz, doğa ve ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

İnci Prime Bulancak fiyatları ne kadardır?

İnci Prime Bulancak projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 137 ile 147 metrekare arasında olan 3 artı 1 daireler 740.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (462) 325 43 43 veya 0 (533) 253 45 61 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…