Kategoriler
Proje Haberleri

İnciyaka Ankara konut projesi fiyat bilgisi

Ankara’nın Mamak ilçesinde, Ender İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen İnciyaka Ankara konut projesi, toplam 30 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Konut projesi, 276 adet daireden meydana geliyor. Projedeki bloklar 15 katlı olarak tasarlandı. Projede 3,5+1 tipte ve 4,5+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Projedeki 3,5+1 tipteki daireler 148 metrekare büyüklükte, 4,5+1 tipteki daireler ise 163 metrekare olarak tasarlandı.

Konut projesinin Aralık 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

İnciyaka Ankara konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesinde 3,5+1 tipteki daireler 485 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve 4,5+1 tipteki daireler ise 555 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Konut projesinde inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yaparak ve banka kredisi kullanarak konut sahibi olabilmek mümkün.

İnciyaka Ankara konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde çeşitli sosyal donatı olanakları bulunuyor. Projede yapay gölet, fitness merkezi, basketbol sahası, voleybol sahası, mini futbol sahası, sauna, çocuk oyun alanı, güvenlik ve kapalı otopark gibi birçok sosyal donatı özelliği var.

Proje, akıllı ev sistemleriyle donatıldı. Asansörlü konut projesinde, ısınma sistemi olarak merkezi sistem kullanılıyor. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapıldı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi oldukça merkezi ve caddeye yakın bir konumda yükseliyor. Toplu taşıma olanaklarına yakın bir konumdaki proje, birçok alışveriş merkezine de kolay ulaşılabilir bir yerde hayata geçiriliyor.

İnciyaka Ankara konut projesi, Cengizhan Mah. Sultan Fatih Cad. No: 18 Mamak / Ankara adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 0312 391 23 91 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.