Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

İnciyaka Ankara projesinde yüzde 0.99 faiz fırsatı

Mamak’ta inşaatı tamamlanan İnciyaka Ankara projesi hayata geçirildi. Ender İnşaat’ın imzasının bulunduğu proje, 29 bin metrekare genişliğindeki arsa alanı üzerine kuruldu. Proje, çevresindeki alışveriş merkezlerine yakın mesafelerde bulunuyor. Cengizhan Mahallesi’ne konumlandırılan projede 276 adet daire ve 25 adet ticari ünite bulunuyor. Bunların yanı sıra arsa alanının yaklaşık yüzde 70’inin yeşil peyzaj alanından oluştuğu belirtiliyor.

Projedeki konut satın alımlarında yüzde 0,99 faiz oranıyla 180 ay vade imkânı sunuluyor. Tapular ise hemen teslim ediliyor.

İnciyaka Ankara projesinde sosyal donatılar

15 bin metrekare genişliğindeki yeşil peyzaj alanının bulunduğu İnciyaka Ankara projesinde çocuk oyun parkı, basketbol sahası, yürüyüş parkuru, kafeteryalar, mağazalar, küçük bir futbol sahası, voleybol sahası, fitness salonu, sauna, Fin hamamları, bisiklet yolu ve bocce oyun alanı bulunuyor. Ayrıca, projede, küçük yaştaki çocuklar için kreş de bulunuyor.

Bahçe katındaki dairelerin bahçeye açılan terası yer alırken site içerisinde bin metrekare genişliğinde bir süs havuzu mevcut durumda. Açık otoparklara ve kapalı otoparka yer verilen projede, ayrıca, misafir otoparkı da hizmet veriyor.

Projede hangi daire seçenekleri bulunuyor?

İnciyaka Ankara projesinde geniş teraslı ve balkonlu daireler bulunuyor. Elektrikli ocak, davlumbaz ve fırın daireyle beraber teslim ediliyor. Dairelerde ise akıllı ev sistemleri yer alıyor. Akıllı ev sistemleri hakkında detaylı bilgiye burayı tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Projedeki 214 adet bulunan 3,5+1 tipindeki daireler, balkon dahil olmak üzere, brüt 163.23 metrekare genişliğinde, 62 adet bulunan 4,5+1 tipindeki daireler ise balkon dahil olmak üzere, brüt 179,98 metrekare genişliğinde bulunuyor. Dairelerin net genişlikleri ise 3,5+1 tipindeki dairelerde, balkon dahil olmak üzere, 148,20 metrekare olarak, 4,5+1 tipindeki dairelerde ise balkon dahil olmak üzere, 163,30 metrekare olarak kayda geçiyor.

Proje nerede bulunuyor?

Cengizhan Mahallesi Sultan Fatih Caddesi, No: 18 Mamak / Ankara açık adresi üzerinde yer alan İnciyaka Ankara projesinin detaylarına aşağıdaki telefon numarasını arayarak ulaşabilirsiniz:

0312 391 23 91