Kategoriler
Proje Haberleri

İnfera Kartepe satışları devam ediyor

İnfera Kartepe Kocaeli’nde bulunan bir projedir. İnfera İnşaat tarafından hayata geçirilen projede dairelerin satışları devam etmektedir. Satışları devam eden dairelerin özellikleri, büyüklükleri, fiyatları ve proje hakkında merak edilenlerin tümü için haberin devamına göz atabilirsiniz.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

İnfera Kartepe projesi toplam 728 metrekare arazi üzerinde konumlandırılmıştır. Bu alanda 7 adet özel daire bulunmaktadır. Daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanmaktadır. Dairelerin her birinde balkon bulunmaktadır. Balkonlar hem yaz hem kış ayları için uygundur. Dairelerin iç tasarımında birinci sınıf kalitede malzemeler kullanılmaktadır. Dış kapı olarak her dairenin çelik kapısı vardır. Mutfak ıslak zeminle seramik kaplıdır. Evin diğer alanlarında ise parke zemin bulunmaktadır. Binada ısı ve ses yalıtımı bulunmaktadır.

İnfera Kartepe evleri yerden ısıtma sistemi ile ısıtılmaktadır. Dairelerin yaz aylarında serinlemesi için ise klima kullanılmaktadır. Araç park etmek için açık otopark bulunmaktadır. Proje konum olarak önemli yerlere yakın bir konumdadır. İlkokul, ortaokul, cami, semt pazarı, eczaneye yakındır. Uzak konumlara ulaşım içinse hem özel araç hem toplu taşıma araçları kullanılmaktadır. Havaalanı, TEM, E-5’e yakın konumda bulunmaktadır.

İnfera Kartepe daireleri büyüklükleri ve fiyatları

Proje daireleri banka kredisine uygun olarak satışa sunulmaktadır. Dairelerin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. 2 oda 1 salon 67 metrekare daireler 900 binden başlayan fiyatlarla satılmaktadır. 2+1 79 metrekare daireler 1 milyon 50 bin, 86 metrekareler 1 milyon 180 binden başlayan fiyatlarla satılmaktadır. 2 oda 1 salon dairelere ek olarak 3+1 tek tip daire de yer almaktadır. 3 oda 1 salon 97 metrekare kullanım alanına sahip daireler şu anda 1 milyon 280 binden başlayan fiyatlarla satılmaktadır. Daireler şuanda yapım aşamasındadır. Teslim tarihi olarak 2022 yılı Aralık ayı planlanmaktadır.

İnfera Kartepe dairelerinin fiyatları zaman içinde değişebilir. Bu sebeple güncel fiyatlar için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0542 420 76 11 numarası bulunmaktadır. Bu numaradan proje hakkında istediğiniz bilgileri alabilirsiniz. Ayrıca görüntülü arama ile gezmek için de aynı numara üzerinden iletişime geçip randevu alabilirsiniz. Randevusuz olarak görüntülü gezmek mümkün olmamaktadır.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız