Kategoriler
Proje Haberleri

Infinity Wind Datça satışları başladı

Infinity Wind, Muğla’nın Datça ilçesinde yer almaktadır. Proje AOA İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi tarafından hayata geçirilmektedir. Farklı büyüklüklerde daire seçenekleri bulunan proje, site içinde müstakil bir hayat sunmaktadır. Satışlarına başlanan dairelerin özellikleri ve proje hakkında merak edilenler haberin devamında bulunmaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Infinity Wind 8 blok şeklinde yükselen bir projedir. Bu bloklarda toplam 30 adet daire yer almaktadır. Daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanmaktadır. Bütün dairelerde en az üç farklı cephe vardır. Her dairenin kendisine ait özel kullanım için bahçesi vardır. Dairelerde ortak kullanım banyosunun dışında yatak odasında ebeveyn banyosu da bulunmaktadır. Banyoların tümünde duş kabini vardır. Ayrıca mutfak kısmında üçlü ankastre ve fırın bulunmaktadır. Her bir dairede vestiyer bulunmaktadır. Laminat ve seramik zemin kaplama yapılmaktadır. Konutların iç kapıları kullanışlı birinci sınıf malzemeler ile tasarlanmaktadır. Dış kapılar ise yüksek güvenlik sağlayan çelik kapıdır. Konutlarda özel olarak gömme dolap da vardır.

Infinity Wind projesinde 24 saat kameralı güvenlik sistemi bulunmaktadır. Araç park etmek için açık otopark bulunmaktadır. Su kesintilerinden en az seviyede etkilenmek için özel su deposu mevcuttur. Spor yapmak için ortak kullanımlı açık yüzme havuzu vardır. Bu yüzme havuzunda hem yetişkinler hem çocuklar yüzerek spor yapabilir.

Infinity Wind konumu ve daire satışları

Proje merkezi bir konumdadır. Şehir merkezine yakındır. Bunun dışında alışveriş merkezi, ilkokul, ortaokul, market, park ve itfaiyeye de yakındır. Tam olarak konumu Reşadiye Mahallesi Total Petrol İstasyonu arkasıdır. İnşaatın şu anda kabası bitmiş durumda. Dairelerin teslim tarihi olarak 30 Mayıs 2023 tarihi verilmektedir.

Infinity Wind projesinde bulunan daireler  büyüklüklerine göre değişik fiyatlara sahiptir. Şu anda 3+1 olan dairelr 3 milyon 500 binden başlamaktadır. Bu dairelerin satışlarında takas seçeneği de mevcuttur. İlerleyen zamanlarda daireler kredi kullanımına uygun hale gelecektir. Güncel daire fiyatları, takas şartları, ödeme koşulları ve proje hakkında merak ettiklerinizi firmayı arayıp sorabilirsiniz. Bunun için 0 (538) 254 19 95 numarası bulunmaktadır. Ayrıca bu numaradan proje ile ilgili katalog da talep edebilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız