Kategoriler
Proje Haberleri

İnnovia 2 Çanakkale lansman fiyatlarıyla satışta

İnnovia 2 Çanakkale konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Çanakkale’nin Merkez İlçesinde yükselen proje Turkuaz Gayrimenkul firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar lüks dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Çanakkale Merkez İlçesi Cevat Mahallesi üzerindeki 5 bin 468 metrekarelik arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede iki tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Çanakkale Merkez konut projesinde kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamında daire içlerinde vestiyer, giyinme odası, çamaşır odası, ebeveyn banyosu, spot aydınlatma, görüntülü diafon gibi olanaklar bulunmaktadır.

Konut projesi toplam 2 blok ve 71 daireden meydana gelmektedir. Projenin 10 bin metrekarelik kısmı kapalı yaşam alanına ayrılmış olup sosyal olanak bakımından oldukça zengindir. Proje kapsamında açık yüzme havuzu, spor alanı, oyun parkı, tenis kortu gibi sosyal olanaklar yer almaktadır. Aynı zamanda projede kapıcı, güvenlik, otopark, kapalı garaj, kamera sistemi gibi imkanlar da sunulmaktadır. Proje kapsamında iki tip daireye yer verilmiştir. Daireler 2+1 ve 3+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca dairelerin büyüklükleri brüt 115 metrekare ile 155 metrekare arasında değişmektedir.

İnnovia 2 Çanakkale fiyatları ne kadar?

Çanakkale konut projesinde kapsamında dairelerin fiyatları daire tipine göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

115 metrekare büyüklüğündeki 2+1 daireler 850 bin TL

155 metrekare 3+1 daireler 1 milyon 250 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projede yakın zamanda dairelerin teslimi planlanmaktadır.

İnnovia 2 Çanakkale nerede yer alıyor?

Konut projesi Çanakkale ili Merkez İlçesi, Esenler Bölgesinde yer almaktadır. Ayrıca proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya yürüme mesafesindedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0286 212 00 30 ve 0532 615 52 27 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…